Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton Experience V 20 MK 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Vs: Visaton Experience V 20 MK 3

    YRO, tänud. Ma eeldan, et komponendid on standardväärtustena olemas. Mul pole kõik need nominaalid peas, pole jõudnud tuhnida veel. Muu on savi, aga poole kerida ei oska ja kombineerima väga ei soovi hakata paigutamine läheb huvitavaks.

    PS. Mul IE ja pildid olemas.

    PPS. Igaks juhuks toon küsimused uude posti. Kas paksema MDF'ga saaks parema tulemuse? 19mm teha ümber 25mm näiteks. Kas ehitada terminalile karp ümber, et vältida võimalikku lekkimist?
    viimati muutis kasutaja Cooler(-10); 17 m 2012, 20:01.

    Comment


      #47
      Vs: Visaton Experience V 20 MK 3

      Takid ja konded peaksid olema nendes väärtustes saadaval. Poolid jätsin vabaväärtustega, sest variante on kaks: kerida ise või tellida enam-vähem täpsed. Kogu filtrit peaks kõrvaga loomulikult testima, sest kõla ei pruugi simulatsiooniga kattuda (nagu mitu korda ka vihjatud on). Võib-olla on mõtekas odavate komponentiga filter ära proovid ning siis tellida alles valjuhääldite hinnaklassile vastava kvaliteediga konded ja poolid. See on ka sellel põhjusel hea, et ehitamise ja konstrueerimise käigus võivad veel plaanid muutuda.
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

      Comment


        #48
        Vs: Visaton Experience V 20 MK 3

        Selge pilt. Eks siis kui ehitamiseks läheb, siis otsustab ära, milline variant käiku läheb.

        Selle katsetamisega on selline lugu, et filter soovitatakse alumise woofri taha kuhugi toestuse külge paigutada. Ma ei kujuta hetkel ette ilma reaalse kastita, kui hea seda filtrit seal küljest ära ja külge saada on. Kruve kasutada ei soovi, tahaks valgeks värvida ja paksema lakiga üle teha ja poleerida. Kruvidega jääks suht ainsaks võimaluseks spoonimine, ehk värvimise puhul üks tarbetu lisaliigutus. Pahtlite ja värkidega olen proovind kruvide kohti siledaks teha, ei õnnestu, pika peale kipub ikka kuidagi mängima, kuigi lihvitud ja pahtlit sai mitmeid kordi tehtud.

        Hetkel peitsitud, vist oli kirss vms, vineerist väiksemad kastid, aga ma kardan, et kui ma nii suured kastid sama moodi ära peitsiks, siis jääks tuba liiga tume.

        Muide, hetkel kasutusel olevad kõllid on samuti siinse rahva juhendamisel tehtud ja arvestades seda, mis eesmärgiga need tehtud sai, siis isegi väga hea tulemus on. Ainult 2 põhjust, miks uusi ehitada tahan, on hirmus sügelus kätes nokitsemise järgi ning seoses surraundi (viis-punkt-üks) hulluse möödumisega tahaks etemat stereo paari.

        Võim on esialgu äpu nende lennukite jaoks (concorde - lennuk), 5x"100W" yamaha odav AV ressiiver, aga vähemalt on võimalus võlts-bi-ampi (4 monoplokki ilma aktiivfiltrita) ühendada ja sellega peaks ka 6ohm minimaalse impedentsi nõude ilusti ära täitma. Vahetusse läheb too käkerdis uhkema marantz või denon või yamaha integreeritud võimendi vastu. Teate küll noh, see millel eel ja lõpp ühes karbis on.

        Comment


          #49
          Vs: Visaton Experience V 20 MK 3

          Seoses jätkuva "majanduskasvuga" ning ootamatult tekkinud ohuga jääda finantsilisse kitsikusse, olen kahjuks sunnitud projekti lükkama määramata ajaks edasi. Vabandan.

          Tänan kõiki kaasa mõtlemast ja aitamast!

          PS. Tegemist ei ole aprilli naljaga, paraku.

          Comment

          Working...
          X