mul on estoonia bassi kõll alumiiniumist membraaniga kõll ise on 75gd ja 8oomi ma tahan subwoofrit teha mis kuradi kasti ma pean ehitama ja kui suure?????????
Teade
Collapse
No announcement yet.
mis kasti ma peax ehitama
Collapse
X
-
Kahjuks pean sulle ütlema, et mina ise olen filtrite koha pealt väga "tum-tum" ja ei jaga seda asja..... yhes teises teemas siin kah ytlesin et ehitan k6lli ja ostan s-90 bassikat ..... võt mul ka vaja filtritest õppida veel kõvasti (Samas lubasid mulle myya yhe s-90 bassika .... äkki annad tel. mubri? )... Niiet kahjux ei jaga mina ka seda asja ning j2lgin huviga selle teema k2iku
Comment
-
Kas sul on see bassikõll 10" läbimõõduga või 8" kärgmembraan? Vastavalt sellele oskan öelda kasti vabamahu ja kui teed kõlari autosse, auto võimu tagant paned ainult bassi taguma, siis pole mõtet LC filtritega jamama hakata - odavam on osta poest võimu ette käiv RC filter ja asi vass. Aga tavaliselt on autovõimudel filtrid peal olemas, kui ei ole on tegemist kas väga vana autovõimuga või on selline huvitav mudel/mark.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Kas sul on see bassikõll 10" läbimõõduga või 8" kärgmembraan? Vastavalt sellele oskan öelda kasti vabamahu ja kui teed kõlari autosse, auto võimu tagant paned ainult bassi taguma, siis pole mõtet LC filtritega jamama hakata - odavam on osta poest võimu ette käiv RC filter ja asi vass. Aga tavaliselt on autovõimudel filtrid peal olemas, kui ei ole on tegemist kas väga vana autovõimuga või on selline huvitav mudel/mark.
Comment
Comment