Teade

Collapse
No announcement yet.

Estrada võimule kõlarid!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Estrada võimule kõlarid!

    Eks see komplekt ole ikka hüppelauaks. Ega kontserttegevuseks see pult vast ei kõlbagi, sest ma olen ikka tänapäevaste võimendite ja pultidega ka kokku puutunud. Proovitegemiseks ta vast ikka kõlbab ja olgem ausad, sellist kolakat annab ikka otsida, selline effektne jurakas, mis oma välimuse ja suuruse poolest tasub alles hoida. Kui esinemiseks läheb, siis tuleb ikka korralik tehnika rentida.
    Põhjus, miks ma seda vene imet putitan, on ikka selles, et pole ju võimalik kohe 45 kilo välja käia. Tuleb alustada sellega, mis sul on ja nagu ma aru olen saanud siinsetest foorumlastest, et see võimendus väga paha ei olegi. Nii palju kui ma selle komplektiga tööd olen teinud, olen ma aru saanud, et see võimublokk on lampidega. Või ma eksin, sest lahti ma pole veel seda kakkunud. Lampvõim on ikka midagi muud kui transvõim, sellest ma olen ka aru saanud.
    Ma kaldun arvama, et vanu vene konsertkõlarite pakkujaid on vähe ja sellega kaasneb ka oht, kui leidubki miskit, siis sa saad mingi ära ruunatud eksemplarid. Võibolla on lihtsam, et keegi siinsetest teeb oma "laos" inventuuri ja leiab äkki mulle mingisugused vene konsertkõllide kastid millel elemete sees ei ole ning need samad BG-20 elemendid sisse istutada.

    Ise figureerin Tartu ja Viljandi vahet niiet kui mõni Tartu elektroonik tunneb huvi seda imeasja putitada, siis minu PS sahtel ootab vastuseid.
    Aga tõesti see Estrada 101 on tõeline vene raud ja näha on, et materjali peal pole kokku hoitud. See on ju tõeline väärtus, lausa ajalooline masinavärk.
    Parimat
    Lauri

    Comment


      #17
      Vs: Estrada võimule kõlarid!

      Esmalt postitatud Lauri41 poolt
      Põhjus, miks ma seda vene imet putitan, on ikka selles, et pole ju võimalik kohe 45 kilo välja käia. ../

      //..et see võimublokk on lampidega. Või ma eksin, sest lahti ma pole veel seda kakkunud. Lampvõim on ikka midagi muud kui transvõim, sellest ma olen ka aru saanud.
      Ei ole lampidega. Täielikult transistoridel, lõppastmes KT818/819 kui õigesti mäletan, peaks olema radikaribide vahel näha.

      Ja ka algajal pole võimendi eest vaja miljoneid välja käia
      Sellest estraadaga võrreldes saab võimsama, töökindlama ja kvaliteetsema retro võimu kasvõi siitsamast http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=39505
      Ja kõlarite valik avardub kohe tuntavalt, kuna takistused võivad alata 4st Oomist.

      Ajalooline omapära on iseasi. Üldjuhul nõuab sellise kola säilitamine külma närvi ja palju vaba ruumi.

      Kõlarikastide kohta tee eraldi ostuteema, aegajalt ikka liigub nii mõndagi.

      Comment


        #18
        Vs: Estrada võimule kõlarid!

        Esmalt postitatud TeeTL poolt
        Ei ole lampidega. Täielikult transistoridel, lõppastmes KT818/819 kui õigesti mäletan, peaks olema radikaribide vahel näha.
        Tegelt on seal lõppudes kt808am. Aga kolakas ise on tõesti imeväärne. Kui skeem olemas, tasub kindlasti käima joosta. Juba ainuüksi välimuse pärast. Bändiproovis ajab ka kindlasti asja ära, iseasi kui töökindel see tänapäeva mõistes on.
        Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

        Comment

        Working...
        X