Teade

Collapse
No announcement yet.

Aktiivne põrandawoofer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Vs: Aktiivne põrandawoofer

    ahoi! audioseadmed ühendatud ja olen heliga rahul. Muusika kuulamiseks peaks piisama(jagub kõrgeid keskmisi kui ka bassi)...filmide jaoks peaks lisakõlareid muretsema et paremat elamust saada.

    Comment


      #32
      Vs: Aktiivne põrandawoofer

      ehh...see "parem elamus" on paras ussiõli. Kui reaalselt jääb mingis sagedusvahemikus helirõhku väheks, siis on selleks mitmeid viise uuritud-puuritud. Kas suuremad helirõhud, ruumi akustikaga mängimine või ressist fade sätetega mängimine.
      Esimese asjana soovitan fade-balance suhetega proovida, peamiselt ette kanalitesse. Protsess on pain-in-ass 1 taseme kaupa liikumine..aga muud moodi ei saa. Füüsikast üle ei hüppa. Eriti foorumite kaudud
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

      Comment


        #33
        Vs: Aktiivne põrandawoofer

        Pidasin silmas seda, et llisakõlarite(efektikõlarid) lisamisega saab parema filmielamuse. Mussi kuulamiseks on sellest komplektist minu jaoks rohkem kui küll.

        Comment


          #34
          Vs: Aktiivne põrandawoofer

          Tervitus!
          Soojendaks natuke vana teema üles. AceBass subbar põles maha. Sai kuulatud keskmise võimsusega ja hakaks kärsakat ajama, mähised kinni. Element nagunii õhtal, kuid kuidas kontrollida või veenduda et kastis sees olev võimendi terveks jäi? Ehk ei tahaks ennem uut elementi(75W104-4) soetada kui on teada et ta ikka pärast tööle hakkab. Pole hetkel ühtegi ülearust elementi või kõlarit mida saaks prooviks järgi ühendada. Testriga? Kui, siis milliseid näidud sealt vastu peaksid kuvama kui võimenid pool korda jäi. Kaitse oli ka muidugi maha põlenud(ehk see päästis võimendi).

          Comment

          Working...
          X