Kas osta või ei ?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Voll
    Liige
    • 11/2005
    • 31

No siis küll, eks tuleb siis 8 oomine kõlar
    Aga ma usun et see teema läheb lukku, sest sain endale vajaliku info teada, tänud

Comment

• traktorist
      Liige
      • 11/2005
      • 401

Kui kunagi ära ostad ja talle kasti ka oled valmis teinud, siis räägi meilegi mis häält ta teeb ja paha ei teeks ka mõni pilt.

Comment

• arctix
        Liige
        • 07/2005
        • 199

Just.Kui hea saab siis avaldad ehk mõõdud ka.
        siis ma ei pea ise katsetama hakkama :P
        Bzzzt!!

Comment

• Voll
          Liige
          • 11/2005
          • 31

No järgmine kolmapäev peaks asi kohale jõudma ja siis ma vaatan edasi mis saab ja kuidas saab, eks ma informeerin teid siis lähitulevikus....

Comment

• koba
            Liige
            • 05/2006
            • 3

kas keegi ütleks milline võimendi sobib Kenwood KFC W300S-ile tahaks seda tuppa ehitada ja kust seda kõige odavamalt saaks olen võrumaal ja siin vist midagi eriti saada ei ole.

Comment

• ripspeed
              Liige
              • 03/2004
              • 519

Originally posted by koba@May 23 2006, 15:09
              kas keegi ütleks milline võimendi sobib Kenwood KFC W300S-ile tahaks seda tuppa ehitada ja kust seda kõige odavamalt saaks olen võrumaal ja siin vist midagi eriti saada ei ole.
              miks sa trügid selliste küsimustega teiste teemadesse ja pealekauba ka veel valesse alafoorumisse&#33; <_<
              TeamRMS

Comment

• TKO
                Liige
                • 05/2006
                • 26

Endal oli mõte samat elementi kasutada kõlari ehitamisel...kvaliteet pole yltse oluline:P
                mõte oli lisada veel pieso kõrge...aga kas sinna odavalt mõne filtri ka saax?
                või sis on mõtekam teha supakas s.t. filter läeb kallix....a ja siis veel selline kysimus ka juurde et kas 2 kanalilisele võimule on võimalik taha panna 4x 4oomist kõlarit nii et võim võimendax ikka 4 oomi pealt?

sellele tahax taha panna oma eltaxid ning ka need oma tehtud kõllid;D

Anna teada jh kuidas asi häält teeb

Comment

• jannozz50
                  Liige
                  • 11/2003
                  • 1897

siin oleks vaja moderaatori abistavat kätt läbu ja offtopicu eemaldamiseks

Comment

• jannozz50
                    Liige
                    • 11/2003
                    • 1897

Vs: Kas osta või ei ?

kas kodanik Voll on kadunud ? soovin tema arvamust siis sellest elemendist....

Comment

• Voll
                      Liige
                      • 11/2005
                      • 31

Ei pole ma kuhugi kadunud, pole lihtsalt hajameelne olen

Ühesõnaga selle kõlariga läks nüüd nii, et sain ta kätte, aga väike nõks on ikkagi sees, et üks kunde ostis selle praegu ära minult. Aga ma tellin endale varsti vist uue nagunii, kui praeguse woofri maha ka müün(gas), natukene liiast korterisse ikkagi. Aga see vend, kes selle ära ostis, teeb ikkagi ilmselt kasti ka ja siis ma võin tema käest küsida kuidas asi välja kukkus ja kas tasub ennast ära.
                      Kui kõlaril postkontoris järel käisin oli taha kirjutatud firma nimeks HQ Power, kui ma nüüd õieti mäletan.....

Comment

• arctix
                        Liige
                        • 07/2005
                        • 199

On asi endenenud ka?Mul üks sõber tellis ka selle ära.21 juuni peaks kohal olema.Eks siis hakkame ka meie katsetama
                        Bzzzt&#33;&#33;

Comment

• Voll
                          Liige
                          • 11/2005
                          • 31

Nagu minu eelmisest postitusest lugeda võib, pole kõlar minu valduses ja kutt kelle oma see nüüd on ei ela just kiviviske kaugusel ja ma pole temaga ühendust ka saanud, niiet ei tea hetkel sellest kõlarist midagi, aga ma uurin mingitmoodi....

Comment

• Voll
                            Liige
                            • 11/2005
                            • 31

Sain natukene targemaks selle koha pealt jällegi, kõllile tekib arvatavasti kast järgmine nädal siis informeerin põhjalikumalt, ma usun

Comment

• kalzip
                              Liige
                              • 02/2005
                              • 75

Ise ostaks kah selle elemendi puhta ehitamis isu pärast kahju ,et sama varjanti ei ole 12" on ilus ja suur ! Eks peab kah endale ära soetama, radiotehnika y-101 läheks toitma teda. Ma ei hakkagi midagi paremat ostma tahan lihtsalt ehitada! Hakkaks mingi suva mõõdutega kaste ehitama talle, kui üks kast koppa ette viskab saab uue teha või hoopis saaks proovida midagi eriti jaburat ! Selleks kärab küll selline element ja ma arvan ,et kui y-101 kärsatas kingaudio 12 dollise läbi siis selle toitmine on talle paras ! Mingi aeg siis soetan endale ära! Aga küsimus kust filtrit saada mis läheks peale võimu.

Comment

• kalzip
                                Liige
                                • 02/2005
                                • 75

Nonii soetan kõlari ära nüüd! Aga nüüd küsimus tahask teha talle kinnist kasti kas aitab 30 liitrisest kuubi kuju tuleks siis kõik seinad vatiiniga üle ja siis pool kasti vatti sisse panna peaks hea olema ? Peaks midagi mängima kah y-101 taga? TAHAN EHITADA!!! Ei hakka inverter kasti ehitama kuigi oleks soov aga kuna keegi ei ole nõus arvutama tasuta siis jääb ära ( One keegi nõus arvutama) , kui ei siis ma teen kinnise nagu jutt oli!

Comment

Working...