Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvutile Subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vabandan OT
    aga arvutile oleks küllalt hea mõte hoopis korralikud kõrvakalpid osta. ei vaja võimu on piisavalt bassi, ei ärrita teisi inimesi ja saab natsa odavamalt kui korralikud kõlarid.

Comment

Ma nõustun ka MK'ga. Normaalsed klapid saab tõesti poole odavama raha eest kätte kui korralikud kõllid. Mina isiklikult kasutan näiteks Sony MDR seeria klappe. Nende hind peaks nii 700EEK olema.

Comment

jah, tõepoolest, samas kui tuleb pidu, siis musa lased klappidest? või kasvõi mingi väike koosolemine ja taustamuusikat vaja? kõik oleneb muidugi inimesest endast ja öisel ajal on kõrvaklapid tõesti kasuks

Comment

Ok Võite teema lukku panna!

Comment

Ise arvan et teemat ei peaks lukku panema, kuna ma usun et paljudel veel selline mure

Ise kasutan selliseid kõlareid ja muusikat kuulates väga head pole kuna helikaart on integrigeeritud

Filmides ja mängudes on väga head Ja bassi reguleerimis võimalus on ka.

Vahel tunnen et muusikat kuulates peaks rohkem bassi olema ja vähe selgem bass, aga ei saa nii võtta kuna tegu on ju arvutikõlaritega.

Tahan head heli? Lähen teise tuppa lülitan võimendi sisse ja Estonia 35-AC-021 järgi :P
            Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

ise kasutan mingit 200 eeku maksvaid kõlle ja ühendasin neile 30 wattise venelase ja 20 philipsi järgi ja myttab kyll aga bassi on vähe http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...%F5larid/12182/

Comment

ehitasin T200-ga supaka.Võimuks y 101.Mängib väga hästi.
                Kui vaja paneb ka põranda värisema :lol:

Kokku läks u 2000 eeku :blink:
                T200 ise on kuskil 350 eegu ringis.
                niisiis 1650 eeku kõige muu peale :blink:

Comment

Originally posted by õpilane@Feb 15 2006, 21:28

mees sa oskad kulutada siis B-)
                  In SPL we Trust! 136,4 db

Comment

jubedalt aga kui materjali pole siis pole midagi teha tuleb osta

Comment

Originally posted by õpilane@Feb 15 2006, 21:28

misasi sul seal niipalju maksis :blink: . ise sain küll 700kr koos võimuga hakkama.
                      no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

heix25..
                        koos võimuga ainult 700 eek?.
                        endal läheb kõlar 379 eek, ( vb. tellib siis ~450).
                        filter 150eek.
                        inverter tuli tavaline solgi toru( kuidas keegi kutsub) 30 eek.
                        terminali ei tea veel kust ostab,aga arvan, et ostan ühest poest,mitt ei telli. 48eek.
                        noh juhe ka veel 1,5 läbimööduga, 14eek m. mingi 3m seda ka veel ,teeb 42eek.
                        PEaks kõik olema. Muu saab tasuta, loodan ikka.Noh, mul peaegu kõik vaadatud.( kõige tähtsamad asjad tellimatta/ostmata :P filter,kõlar =D ).
                        kokku siis 670eek.
                        Võim on olemas.
                        RÄägi mulle ka ,kuidas nii odavalt said? vms. ma arvan,et sain valesti aru järje kordselt.

Comment

no võim maksis 300kr mida ma hetkel enam ei kasuta kuna pole filtrit. nüüd mul mono võimu taga millel filter juba olemas.kõlar umbes 350kr.terminal oli vist mingi 25 eeki. ja siis üks purk värvi, ei mäleta aint palju maksis. Kasti materjal, inverteri toru, kruvid, pahtel, liivapaberid jms on tasuta saadud. juhtmed olid mul eelnevalt olemas.

Ja räägi kust sa filtri tellid siis? endal teise kõlli jaoks vaja.
                          no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Originally posted by heix25@Feb 23 2006, 15:04
                            no võim maksis 300kr mida ma hetkel enam ei kasuta kuna pole filtrit. nüüd mul mono võimu taga millel filter juba olemas.kõlar umbes 350kr.terminal oli vist mingi 25 eeki. ja siis üks purk värvi, ei mäleta aint palju maksis. Kasti materjal, inverteri toru, kruvid, pahtel, liivapaberid jms on tasuta saadud. juhtmed olid mul eelnevalt olemas.

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=960-021 osta see filter näiteks. oomipoest maksab 129.- noorestehnikus maksab samade sagedustega filter 90.- ei tea kas kuskilt saab ka veel odavamalt?

Comment

Originally posted by heix25@Feb 23 2006, 15:04

Noh, ma teen passivbassikat.
                              odavamalt vist mina ei saa.
                              filter: http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=637
                              tegelikult paistab see filter väga kerge ehitusega olevat, kõigest ju 4 klemmi ja paar komponenti.
                              Aga siin keegi rääkis,et keegi oli kellegile mingise bassifiltri teinud:P .
                              on need töö kindlad? .. ise arvan,et sama mis poest ostes.
                              aga jah.

Comment

kui ma ei eksi siis kasutaja intz tegeleb edukalt filtrite valmistamisega ja pole tähelepannud et keegi kobisenud oleks. kindlasti on veel inimesi kes nende valmistamisega tegelevad.

Comment

Working...
                                X