Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Originally posted by Katsetaja01@Feb 24 2006, 11:32 ta on ju nõrks väike kummi võru ja bassi ei tee ka eriti ja mummuga ilma mummuta poole parem
väike kummi võru? lõdvikut mõtled? see pole kummist vaid vahtkummist ja mis see lõdviku suurus siia puutub nagu see määraks midagi. ega siis nii ka pole et mida suurem lõdvik seda räigem bass
Mängides peaks mul siis suht hea "värin " olema, nfsu osades on ju igasugu "bassilised" effecktid( kui kiirelt sõidad jms.) S-90-setgagi saab aru, kui ikka volümi nuppu kruttida.
Ja kuna mu bassikas läheb arvuti laua alla, ehk väikse paladi peale,kus teisel pool on arvuti. St. kuidas ma seletan.Laud on kolm nurkne, ja mõlemal pool on all sellised plated, ühel pool on arvuti ,teisel poole panen kasti.Laud peaks koguaeg värsiema:P .
mu s-30-netel oli kummist ja pikapeale se kumm lihtsalt läks praguliseks
!ja nad pole kordagi õues ega päiksekäes olnud!
arvatavasti vahtkummiga seda ei juhtu
Ma lugesin hästi mitut teemat siit foorumist bassikõlarite kohta, ja tekkis küsimus, kuidas kontrollida bassikõlari helitugevust, kui ta on ühendatud läbi helikaarti arvutiga ?
Nimelt praegu on mul otse läbi AUX arvutiga ühendatud muusikakeskus, bass on nii arvutis kui ka keskuses max peale keeratud ekvalaizeris, aga kui lasta üle poole võimsuse hakkab imelikuks minema, vaiksemalt lastes on täitsa OK, aga nagu teada need muusikakeskuste kõlarid on nii 50w max :blink:
Kogu kokkupanemise skeemist sain ma aru, helikaart > filter > võimendi > element.
Ma tahaks aga sinna vahele pista ka keskust. Tänan ette. (vabandan lollide küsimuste pärast)
paned selle adapteri http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=200-007 helikaardi taha näiteks ja sealt edasi läheb keskusesse ja filtrisse. ma ei tea mis otsad sul on, võib minna ka mingi teine adapter. kui mõstus peale hakkab võid ise tevalost vaadata erinevaid adaptereid, et saaksid ühest väljundist kaks teha, kui sul pole helikaardil kahte väljundit. mina teeksin nii kuna paremat mõtet pähe hetkel ei tule.
Ja siis helitugevust tleb eraldi kontrollida, keskuses ja bassikõlaris ?
Kust saab siis bassika helitugevust kontrollida, võimendis ?
Aga kui on näiteks siuke võim: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=615-333
tuleb jah eraldi kontrollida. isiklikult meeldib küll mõlemat eraldi kruttida. sellest võimust on ka teema olemas. ise ei soovita sul seda kokku panna kuna sellega oli natuke jamamist, mõnel, keegi foorumlane võib sul seda teha. mis elementi see sul toitma hakkaks? kas sul pole praegu ühtegi võimu mis woofrit toidab? muusikakeskus võimu eest?
see võim unusta siis ära. tapad T200 200 wattiga ära. osta alustuseks t200-le radiotehnika U101 võim. hiljem kui võimsama kõlari ostad võid võimu ka välja vahetada, kui vajadus tekib
Comment