Kassettmakkide top 10
Collapse
X
-
-
Vs: Kassettmakkide top 10
See nn. nimekiri oli pigem oma enda või lepingupartneri soovituslik reklaam. Ei ajanud neid parameetreid advokaadiga keegi taga, see on pigem viimase aja nähtus siiski. Parameetrite paikapidavuse eest hoolitses tootja renomee, mida kergekäeliselt rikkuda ei lastud.
Värvilisemal ajal, kui anti kriidipaberil prospekte kaasa, siis oli ka seal tavaliselt sama tootja kassetivalik üleval, kuid seda ikka reklaami eesmärgil - mitte kohustusliku valikuna, mõned neist ka tagasid väljaöeldud parameetrid.
Olen kohanud ka inimesi kes tõsimeeli arvasid et näiteks eraldi iseseisvad dekid ei tööta teiste firmade asjadega koos. Kui uurisin selle nähtuse tagamaid, selgus et inimesed olid selle "tarkuse" nimelt prospektidest tuletanud - sest seal ju näidati teatavalt rühmitatud tooteid koos, sellest tekkis järeldus et ju siis muudega ei tööta...Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
KonfutsiusComment
-
Prospekte pole näinud, aga manuaale küll ja ega keegi neid tõsiselt võtnud, kuigi samas see nimekiri oli ikka pikk, mitte lihtsalt tuntud tegijate valik. Küss selles, et kui saad vanema deki ja manuaali, kus selline SOOVITUSLIK nimekiri, kas siis ka keegi proovinud mõnda listis olevat kassetti, et kuda siis ka kõlab antud konkreetse isendi peal.Comment
-
Ei aita see seletamine kah.
Vene riistadel oli kindlasti juures, milline peab olema kasutatav lint ja mida mitte mingil juhul kasutada ei tohi.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Täna siis juhtus see mida ma ammu olin oodanud.Nakamichi dragon jäi alla.Sellisele pillile nagun MEDIATOR HI-FI SOUND PROJECT 3780.Teise nimega LOEWE.Mediator oli minu käes oleva maki peal,siin aga LOEWE.Muidu täpselt sama. http://www.vintagecassette.com/loewe/sr_3780 Pill siis aastast 1980.Heli on sellel väga lai ja avar,ei mingit sahinat-lindistada proovin natuke hiljem.Minu kõrva jaoks võrratu heliga.Comment
-
Täna siis juhtus see mida ma ammu olin oodanud.Nakamichi dragon jäi alla.Sellisele pillile nagun MEDIATOR HI-FI SOUND PROJECT 3780.Teise nimega LOEWE.Mediator oli minu käes oleva maki peal,siin aga LOEWE.Muidu täpselt sama. http://www.vintagecassette.com/loewe/sr_3780 Pill siis aastast 1980.Heli on sellel väga lai ja avar,ei mingit sahinat-lindistada proovin natuke hiljem.Minu kõrva jaoks võrratu heliga.Comment
-
-
-
-
Comment
-
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Kui oleks lihtsate kassettdekkide top, siis see oleks kindlasti suht ees:
Hea riba, hea hääl (minu arust) ning ei karda mingeid kassette, kopsid ilma biasega mängimatta vaat et 1: 1-le, muidugi kroomi armastab eriti, metallist sai ka jagu.Comment
-
Comment
Comment