Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni
Collapse
X
-
Vs: Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni
Ega keegi ei keela kasutamast keraamilisi. Ma olen kasutanud mõlemaid ja isegi keraamilisi rohkem, kuna need on odavamad ja teatud juhul mugavam kasutada. Mõte oli põhimõttest. Ma ei hakanud üles lugema kõiki, mis sobib - lüüt ju sinna ei kõlba.Comment
-
*** Mõningasi näiteid mis sellest jamast lõppvõimendi väljundisse jõuab***
Kahjuks ma poel salvestanud oma Hypex NCore NC500 OEM moodulite vastavat tulemust... aga see on märgatavalt puhtam (datasheetist võib vaadata)
National LM chipamp - tava trafo + dioodsild + konded
National LM chipamp - impulss toide
PMA AB-1 - tavaline trafo + dioodsild + konded
Op võimendiga pigevõimendusaste + MOSFET lõpp
Odav klass-D amp (impulss toide)
Minu praegune DAC + eelvõim. Toide Jan Diddeni "SilentSwitcher" Siit ka nähtub miks ma toite kaableid ei kuula ja ei võrdle. See tulemus on täitsa tavalise kaabliga mõõdetud.
Comment
-
Huvitav, erite see Jan Diddeni "SilentSwitcher", ka ta on see: https://diyaudiostore.com/products/l...ilent-switcher
Mis nendel mõõtmistel 0 dB on kas 2 või 4 V?Comment
-
1Vrms on selle graafiku 0dBV
SS koduleht
DAC-ide ja eelvõimude jaoks julgen soojalt soovitada. Olen seda moodulit juba mitme projekti toiteks kasutanud.Comment
-
Comment
-
Rein tutvu Juri Makarovi süsteemiga. Võhukutel mitte vaadata- https://www.hi-fi.ru/audioportal/top...rova/page/693/Comment
-
Comment
-
Sa mõtled neid Makarovi kaableid? Seal ei kasutada kumbagi, mingid vene nelja klemmiga pistikud on kasutuses ja nn. antifaas kaabel ehk kaabel kus neli soont sees ja nendest kahes liigub maa ja kahes signaal.
Comment
-
-
ELFA uudiskirjas pakutakse 55% alega "DC/AC Inverter 24V 600W Schuko, RND Power" Meil on tööl sarnane lahendus kus sellisel on ees omakorda AC/DC plokk mis teeb vajaliku 24V valmis. Samas saab seda muidugi ju aku pealt toita et kuulamise sessiooni toite sisend päris puhas oleks. Pole paha hind "pure sine-shaped wave output voltage" - 3% THD eest.
Ehk et kes on esimene audiofiil kes ära proovib ja kuulab kas on vahe?
Comment
Comment