Teade

Collapse
No announcement yet.

MEISTRIMEHED, KUS TE OLETE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Teha ehk enne iga postitamist (sellesse foorumisse) avanev lühiinfoga lehekülg. Loed läbi ja klikid edasi?
    100% nõus kui see võimalik on.enne teemat avada ei saagi,kui reeglid läbi vaadatud on.

    Comment


      #47
      Või siis kudidagi kategoriseerida kasutajad algajamateks ja profimateks ja siis teha eraldi remondi foorumid, kus iga esimest korda oma u101 kaane maha võtnud suubvuufri-mees ei küsiks et millised need lõputransistorid on jne (mitte et mul midagi u101 ega nende remondi vastu oleks). Siis võiks olla nagu "eksam", kus teatud küsimuste ja arvutusülesannetele vastates saaks selle kõrgema klassi liikmeks.(midagi nagu toru foorumis aga mitte nii jabur, sealt sain mina ka kinga põhjendusega, et liiga lakoonilised vastused, kuigi kõik on õige, rohkem ei proovi ka). Lihtsalt kui ei ole võimeline seda eksamit sooritama, siis ei ole ka niikuinii põhjust sinna postitama hakata.
      Ideed edasi arendades võiks üldse kõik kolme klassi juba jaotada, ühes siis need niisama küsimused nende poolt, kes mitte halligi oomi seadusest ei tea ja küsivad et kuidass oma triikraua pistikut vahetada või et kuidas kogemata läbi lõigatud juhet jätkata, kas ühendan pruuni pruuniga või mitte, ka igasugu ühe-valgusdioodiga-asju-lahedamaks-tegijad-kes-ei-oska-eeltakke-arvutada tüüpi mehed ja muidugi üldised millise-juhtmega-ma-seda-ühendan küsimused. Siis teine klass juba need, kes natu jagavad ja ikka oomi ja kirchhoffi seadusi suudavad rakendada ja kolmandaks profid.
      Kõik see hakkaks siis tööle lootuses et need, kes on juba piisavalt osavad, et eksam sooritada, oskavad ka tekitada teemasid õigesse foorumisse.

      Comment


        #48
        Oma kogemusest tean et armeenia konded olid ühed viletsamatest.

        Comment


          #49
          Kuna olen tehnika arenguga ja remondi arenguga juba 25 aastat kaasas käinud ja omades proffkoolitusi ning praktikaid raadio-TV-video ja arvutitehnika alal, siis võin seda küsimust üsna põhjalikult valgustada - mitmed tegurid on tekitanud remondimeeste arvu vähenemise.

          - detailidele asenduste puudumine või siis kuude pikkune otsimine. Ja mitte ainult vene detalide kohapealt vaid ka näit. Korea-Jaapani puhul.
          Kogemus: Sanyo transs tuli Jaapanist 6 kuud.

          - detailide kõrge hind mistõttu võib remont olla (ja tavaliselt ongi) kallim kui uus töötav seade. See on eriti tunda arvutite korral kus tootmine hoiab teadlikult hinna all, et uusi masinaid ostetaks.

          - Viitsimatus ajaga kaasas käia ning end pidevalt koolitada.
          - Algtaseme koolitse puudus. Sel juhul pole võimalik ka end hiljem edasi koolitada.
          - Ajapuudus (näit. pere olemasolu) mille tõttu ei saa täiendamisega tegeleda.

          Need väljatoodud põhjused ongi peamised miks paljud TV-raadio-videoremontijad on hakanud Windowse installima, muutunud müügimeesteks, autoremontijad vms. - lihtsamalt saadav raha suuremal hulgal

          Comment

          Working...
          X