Teade

Collapse
No announcement yet.

Ootan soovitusi ressiiveri osas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Ootan soovitusi ressiiveri osas

    Esmalt postitatud otipoiss poolt Vaata postitust
    Eriti tahaks kunagi kuulda uhkete lampvõimude ja lairibakõlarite poolt tekitatavat (paljude poolt ülivõrdes kiidetavat) heli.

    Mis tüüpi muusika sellise tehnikaga üldse "õigesti" kõlab? On seal vahet kas taasesitada sümfooniat, heavy metalit, souli, hip hopi, dubstepi? Kas filme on võimalik vaadata? Ilmselt väga võhiklikud küsimused, aga ega kui ei küsi siis teada ka ei saa!
    Pole tähtsust mis tüüpi muusikat kuulata, kõik kõlab hästi, lihtsalt olenevalt kõlarist on eelistatud teatud muusikastiilid kõlavad paremini, loomutruult. Sobivad hästi ka filmide vaatamiseks.
    Ise pean kõige tähtsamaks lüliks kõlareid siis dac ja viimane alles võimendi. Ilmselt võib neile Estonia kõlaritele panna ka kõige parema võimendi aga kas heli vahet kuulda, selles kahtlen.

    Comment


      #17
      Vs: Ootan soovitusi ressiiveri osas

      Esmalt postitatud otipoiss poolt Vaata postitust
      Ma üldiselt olen veidi mõelnud ja ilmselt tulevikku, muusikastiilide maitset, filmilembust ja muud arvesse võttes üritan millalgi leida mõne võimalikult kvaliteetse 5.1 ressiiveri.
      Hoolimata innukusest muretseda 5.1 ressiiver soovitaks ikkagi stereoressiiverit/võimendit. Stereo on kindla peale minek ja sama raha eest saab parema heli. Kui filmide vaatamine toimub suuresti arvutist, siis selle jaoks võiks hoopis muretseda mingi odava arvuti surroundkomplekti prooviks... Võibolla halb soovitus kuid odava 5.1 ressi ostul võib juhtuda nii, et pole lõpuks korralikku stereod ega korralikku surroundi.
      Ja nagu eelnevalt juba toonitatud, siis kõlarid on samuti väga olulised. Pealegi tuleb arvestada, et iga tootja/isetegija võimendi või kõlar teeb mingil määral omamoodi häält ja mis kõla meeldib ühele ei pruugi teisele absoluutselt sobida.

      Arvutist (ja ka mujalt) filmide vaatamiseks on veel üks päris hea lahendus - nimelt Dolby Headphones. Odava ressiiveri asemel soovitaksin hoopis neid. Ei ole ainult kursis, kas need ka Eestisse lõpuks müüki on jõudnud või ei.
      viimati muutis kasutaja Cartman; 01 m 2011, 13:21.
      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

      Comment


        #18
        Vs: Ootan soovitusi ressiiveri osas

        Ei ole mõtet teemast niiväga kõrvale minna, vaevalt et filmi koguaeg üksi vaadatakse, kõrvaklapid küll lahendus pole. Ja katsetuseks pole mõtet pahna ka omale koju osta, odav arvutikõlarite komplekt oleks ju downgrade.
        TFK Audio
        #tfkaudio
        http://www.facebook.com/tfkaudio/
        http://tfkaudio.blogspot.com/
        - Audioblogi, projektid jms.

        On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

        Comment


          #19
          Vs: Ootan soovitusi ressiiveri osas

          Just täpselt, mingeid kõrvaklappe ega logitekki minule kindlasti ei sigine siia!

          Comment

          Working...
          X