Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendil + ja - vastupidi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendil + ja - vastupidi

Nii, juhtus see mida ma ammu kartsin, lasin võimendile valepidi pinge peale + sai akult - ja vastupidi. Kaitse põles kohe läbi aga mis võimendiga juhtus seda ei tea. Oli siin enne kah üks teema aga seda ei leidnud hetkel üles. Andke nõu millest alustada üldse? Kas on võimalik, et võim üldse ellu jäi või mis seal läbi minna sai.

mina soovitaks alguses kaitse ära vahetada aga ma ei tea ega ma kõige targem pole ;D

Comment

oleneb, millest vôimendi koosneb ? Kui uuel katsel "ôigetpidi" ühendades kah ei tööta, siis on suure tôenäosusega kivi/väljundtransid ôhtal...
      aga....osadel automakkidel on sees mingid kaitsedioodid, mis lühistavad, pôlevad läbi kui valepidi pinget anda..
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui keegi veel aru ei saanud siis jutt on autos olevast võimendist. No kuna kaitse läks (see mis on toitejuhtme küljes, aku ja võimu vahel) läbi siis otsustasin proovida nii, et ühendasin õigetpidi ja panin terve kaitsme vahele. Aga nigu kontakti sai oli see kah kohe läbi. Nüüd ongi jama, ei tea kas on üldse võimalik selline asi, et võimust veel asja saab

Comment

võiks avaldada ka võimu margi (mõnel äkki varasem kogemus)
          aga võimu väljundis ei ole miskit lühises või liiga väike koormus äkki?
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Autovôimudel sees pingemuundurid. Juu siis selle juhttransid lühises, aga margist oleks kasu kôvasti
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Võim suht tundmatu firma, 2x100W, lähen uurin lähemal ajal täpsemalt mis marki.

Comment

Peale on kirjutatud "Diplomat" ja 100Wx2. Tegin korpuse lahti ja uurisin veits lähemalt aga ei midagi, minu silm ei märganud küll ühtegi kohta ega jubinat mis võiks läbi olla või kannatada saanud Kärsakat kah nagu polnud.
                Kas keegi teab kuhu pöörduda kontrollimaks kas saab veel asja või ei. Vbl keegi foorumist vaataks sümboolse tasu eest üle.

Comment

Working...
                X