Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
millist juhet kasutada muusikakeskuse ühendamisel arvutiga.sellel on audio-in sisend kuhu läheb selline ots nagu kõrvaklappidel väike ots.ja kas teine pool tuleb sisestada helikaardil rohelisse auku?loodan et ei ole väga segane jutt
Originally posted by alf pont@Dec 30 2005, 20:13 pikk see juhe on? see maksab ainult 25.-? kas keegi teab kas homme 31.dets pärnus tevalo pood on lahti?
Pärnus kahjuks ei ole Tevalo poodi. Mina olen siiani saanud kaablid ka Port Artur ühe keldrkorrusel olevas +- poest.
+- lehelt olen ma suht kindel,et on võimatu sellist asja leida. Poes kohapeal on küll suht kindlalt.
PS Tevalo edasimüüja Pärnus on tõesti minuteda olemas, aga mitte Tevalo poodi ennast. Edasi peaks müüma asju see keldri pood Pikal tänaval. Aga krt vahest pole neil kohapeal vasetatud plaatigi <_<
kas keskuse taga olev ventilaator peab koguaeg töötama või hakkab ta mingil ajal ise tööle? asi selles et ta seisab mul ja käe sinna juurde panen siis tuleb sooja õhku <_<
Originally posted by alf pont@Jan 28 2006, 11:13 kas keskuse taga olev ventilaator peab koguaeg töötama või hakkab ta mingil ajal ise tööle? asi selles et ta seisab mul ja käe sinna juurde panen siis tuleb sooja õhku <_<
ei pea koguaeg töötama. keskus ise reguleerib seda venti..
Comment