>>Vahe 2mm2 ja 4mm2 juhtmel on isegi s90 korral kõrvaga kuulda. Esimesel juhul võid heal juhul isegi kõllid maha kärsatada.
>>Ja millistel observatsioonidel antud väide põhineb? millistel observatsioonidel antud väide põhineb?
Vastus: Vahe 2mm2 ja 4mm2 juhtmel on isegi s90 korral kõrvaga kuulda. Esimesel juhul võid heal juhul isegi kõllid maha kärsatada.
Ma pakun et kõrvaga kuulamisel.
>>Ja millistel observatsioonidel antud väide põhineb? millistel observatsioonidel antud väide põhineb?
Vastus: Vahe 2mm2 ja 4mm2 juhtmel on isegi s90 korral kõrvaga kuulda. Esimesel juhul võid heal juhul isegi kõllid maha kärsatada.
Ma pakun et kõrvaga kuulamisel.
Pinnaefektist pole mõtet jahuda ? Kas ikka tead mis on pinnaefekt ?
Ei viitsi arvutama hakata, aga on meelde jäänud number - 2.5mm2 juhtme korral on ülemise otsa langus tänu pinnaefektile kuni 3dB.
Pinnaefekti arvestatakse isegi elektrimootoris, kus on tegemist 50 hertsiga.
Ei viitsi arvutama hakata, aga on meelde jäänud number - 2.5mm2 juhtme korral on ülemise otsa langus tänu pinnaefektile kuni 3dB.
Pinnaefekti arvestatakse isegi elektrimootoris, kus on tegemist 50 hertsiga.
Pinnakattest rääkimine on bs, kuna pinnakattes voolu eriti ei levi.
"Dioodid" kahe kiu vahel ei loe - potensiaalide vahe on peaaegu olematu, kindlasti ei jätku sellest pooljuhtbarjääri (0.2+ volti) ületamiseks.
Ma võin vihjeks õelda, et ka tavaline kiuline vaskjuhe ei oksüdeeru isolatsiooni all peaaegu üldse - hapnikku ja niiskust ei ole.
Lahmimise asemel palume valemeid ja kui elevant on kõrva peale astunud ja kasutate lambijuhtmeid sest "vahet pole" - tuleks teine foorum otsida.
Comment