Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Telekas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    M: Telekas

    Jäi üle telekas:https://www.philips.ee/c-p/40PFT4101...ystal-cleariga. Lõpetas puldi kuulamise, nädalapäevad sai HDMI kaudu monitorina kasutatud. Pole enam sellrs eas, et patandama hakata. Ehk kellelgi pakub huvi; ilmselr toite/juhtplokk? Ekraan on OK. Kaasa saab Conaxi kaardilugeja. Pakkuge!

    #2
    Kogu aeg olid ekraanid katki. Sel on terve ja tõenäoliselt palju muud ka.

    Comment


      #3
      Up! Suur ja jalus. Saan aru, et sügisel on rahad otsas, aga on võimalikud kokkulepped. Uuemad saunad on suured: 40" sobib hästi.

      Comment


        #4
        Nii! Puhkused läbi, lapsed koolis: on tegude aeg. Kui huvilist ei leidu, siis plaan B on: ehk keegi võtab ette ja teeb korda? Leian kasutuse, praegu on jalus.

        Comment


          #5
          Tere
          Mis hind oleks?
          Miinimum millega annaks

          Oleks garaaži vaja mingit ekraani.

          Comment


            #6
            Eh. 80 ehk? Samas ootaks ka parandajat. Kasutaks isegi Monitorina: 2xHDMI+ SCART. 40" telekad on suht haruldased, nüüd on mingi kummaline HISENSE mis on raskesti käsitletav aga on OK pildiga ja näitab ka ETV HD subtiitreid. Philips on kah väänik: subtiitrid tega jama, õnnetud minivaljukad. Seega!

            Comment


              #7
              Eh! Võin äraviimise hinna lasta 60-ni, aga eelistaks paranduspakkumisi. Siin oli asjast jagajaid: Auu!

              Comment


                #8
                Nonii: saatus saatis asja lõppmängu. Ekraani enam pole, on ront: ehk kellelgi on vaja? Sisu, LED paneelid ja midagi veel. Valjukad on saast, aga vana helimehena ratsin neist midagi. Kui huvi, viige minema: LED-ide eest võiks paar õlut olla, muu on kauba peale.

                Comment

                Working...
                X