Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Õhksoojuspumba skeemi remont

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Õhksoojuspumba skeemi remont

    Sooviks leida inimest, kellel kogemust ja tahtmist parandada õhksoojuspumba välisosa skeemi. Suurematel kohtadel puudub sellise töö tegemiseks huvi.

    #2
    Vs: Õhksoojuspumba skeemi remont.

    Pumba mudel? Probleemi kirjeldus? Asukoht?
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

    Comment


      #3
      Vs: Õhksoojuspumba skeemi remont.

      Mitsubishi heavy, SRC50ZJ-S. Lugu sellega järgmine, esialgu vigane vent. mootor. Peale uue mootori vahetust käima ei läinud. Väiksematel mudelitel on aidanud skeemil fan pistiku juures ühele detailile silla jootmine, mis läbi ei helise(Pildil need punasega märgitud, millele tegin). Peale seda ikka käima ei läinud. Alguses vaatasin lihtsalt visuaalselt skeemil kaitsmed üle, aga nüüd alles mõõtsin, üks katki vahetasin ära. Tulemus oli, et nüüd vent. läks täie kiirusega tööle, mis ei ole normaalne ja hetk hiljem läks vent. mootori häiresse. Nüüd kratsisin enda mõlemad nn. sillad maha. Seade käivitus normaalselt töötas umbes 10min ideaalselt. Edasi lõi kilbist kaitsme välja (16A seadme max 14A). Uuesti käivitades välisosa enam siseosaga ei suhelnud. Sellinne probleemi kirjeldus siis. Asukoht Kose alevik, Harjumaa. Skeem seadmelt maha võetud.
      Click image for larger version

Name:	123993944_362019931753643_3139142351608469573_n (1).jpg
Views:	1
Size:	246,4 KB
ID:	873114

      Comment

      Working...
      X