Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Otsin remontijat NAD võimendile Tallinnas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Otsin remontijat NAD võimendile Tallinnas

    Tere. Otsin osavat remontijat, kes vaataks üle NAD T743 av võimendi. Huvitavad probleemid kummitavad. Olen tähele pannud, et kasutamisel mingi hetk lihtsalt lülitab end välja, on ette tulnud ka olukordi, kus seade lihtsalt "freeze"ib kinni. Nõnda, et ei ükski nupp puldilt ega seadmelt endalt ei reageeri. Ainus pääsetee on toitejuhe seinast välja tirida.
    Kui kellelegi on kogemusi või tunneb sellised vead selle tootja võimul ära, võiks asja üle vaadata. Kõigepealt ehk tuvastaks probleemi ja siis kalkuleeriks eeldatava remondikulu. Vea otsimine tasu eest loomulikult.

    Kirjutada võib siia privasse, saata mulle sõnum ja võtan ise ühendust või kasvõi helistada. Tel 56669391.
    Asun ise Harjumaal Arukülas.

    Jaanus

    #2
    Tuleb tuttav ette, asi selles et toimetamas 2 protsessorit ja need lähevad omavahel segaseks. Aitaks ühe vahetus uue vastu, aga tellida saab vaid mõlemad 2 korraga, tuleb kallim kui pill ise. Olen ühe 743 niimoodi taastanud. Ka 753 sama ilming, aga seal veel see jama et üks proc on joodetud plaadile, mitte pesas.

    Comment


      #3
      Suur tänu vastamast oxake, eks ma kaalun, mida edasi teha. Esialgu jätan siin teema lahti seniks, kuni on mingi lahendus välja mõeldud.

      Tänud veelkord.

      Comment

      Working...
      X