Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.
Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
Arusaamatu, mul ei ole kogemust TEMU-ga. Kunagi üks sõber tellis Ali?-st oli kõik OK. Mida soovitate.
Kui tahta tellida ühte asja, nagu see tester siis soovitaks pigem Aliexpressi. Temu'ga võib soodsamalt saada aga nad pressivad igasugu muud jama juurde. Piisab Swedi deebetkaardist Alist tellimisel.
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Arusaamatu, mul ei ole kogemust TEMU-ga. Kunagi üks sõber tellis Ali?-st oli kõik OK. Mida soovitate.
Tere,
Ma olen tellinud Temu peamiselt väikeseid asju ja riideid, probleeme pole olnud.
Tehnikat ja muud sellist ma veel tellida ei julge.
Kui on vaja kvaliteetseid tooteid, kasutan ma platvormi Globy – seal saab kohe arvutada logistika Hiinast näiteks või mõnest teisest riigist.
viimati muutis kasutaja Jaan_s; 19 June 2025, 07:55.
OK. tänan, ehk kasu ka teistel. Mul pole vaja täppisriista, aga et vahelduvvool/pinge oleks hindamise tarbeks. Westbaltis tundus isegi sobiv ja soodus olevat..
OK. tänan, ehk kasu ka teistel. Mul pole vaja täppisriista, aga et vahelduvvool/pinge oleks hindamise tarbeks. Westbaltis tundus isegi sobiv ja soodus olevat..
Mina tahtsin just alalisvoolu aga ka vahelduvvoolu mõõta, ampritangidega küll ning tellisin Ali-st selle:
Mõned päevad tagasi sain kätte ning esialgu tundub et töötab. Alalisvoolu näitab ca 0,12A vähem aga ampritangid vist ei mõõdagi väga täpselt? Muidu "Auto" asend võiks natuke kiirem olla aga see pole sellise testri põhi teema.
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Kust selline mõte? Juhtme sumaarne magnetväli ei sõltu ju tema asukohast. See teema on avatud tangidega kus mõõtmata välja nurk sõltub juhtme asukohast.
Viimsi valla elektrikontrolli ametniku käest. Ta sõimas mu läbi, kui minu DCM266L ampertange nägi.
Samas kõrgepinge onud just neid priigivadki, need ulatavad ümber magistraalkaabli (nood ühesoonelised, mis koos isolatsiooniga on ca randmejämedused) haarama.
Comment