Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Vinüülikale uus rihm

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vinüülikale uus rihm

    Tere
    Lihtne teema ja pool kodutööd tehtud- luxman PD-200 vinüülikale rihm ebays pakutakse. Kas kuskilt mujalt ka saaks eesti turult näiteks? Kas mingi mõõtude järgi kuskil müüakse ka või iga rihm vastavalt mudelile?
    EDIT:
    Lihtsalt hommikul kell 6 kadus uni ära, mõtlesin üle pika ajal vinüülika mängima panna. Sai lampvõim kapi otsast alla tõstetud. Billie ja mahavoki plaat sai ära kuulatud, siis sai mingi 45 kiiruselt 33 kiirusele pandud ühe imeliku plaadiga- peale seda rihm venis välja Onu remose jutud jäidki kuulamata. Nostalgialaks saamata- sama onu remose plaati kuulasin nooruspõlves vega 323-ega!!! Click image for larger version

Name:	IMG_20221112_064350.jpg
Views:	211
Size:	76,8 KB
ID:	1123273
    viimati muutis kasutaja tiidu93; 13 11 2022, 02:06.

    #2
    Oomipood, Serigo. Serigo-sse olen vana rihma kaasa võtnud ja kohapeal vaadanud, milline võiks sobida. Mõõtmete järgi ostmisel on see teema, et erinevad tarnijad tähistavad rihma pikkust erinevalt. Mõned annavad läbimõõdu, mõned pool- ja mõned täispikkuse. Ajutise lahendusena võid proovida rihma keetmist: vee sees ca 10.min. Mõnel puhul aitab, mõnel mitte.

    Rihma mõõtmed siin: https://www.turntableneedles.com/lux...-luxman-pd-200
    NB! siin ongi antud siseläbimõõt, eks selle alusel saab ka pikkuse arvutada.

    Ostas ka rihmad: https://www.osta.ee/plaadimangija-ma...183132913.html
    viimati muutis kasutaja kalju; 13 11 2022, 10:21.

    Comment


      #3
      ise olen siit võtnud
      https://www.thevoiceofmusic.com/catalog/phono_belts.asp

      Comment


        #4
        Aitähh kalju, osta.ee-st sai rihm ostetud ja täitsa töötab.

        Comment

        Working...
        X