Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Sagedusmuundur 1,5kW 1/3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sagedusmuundur 1,5kW 1/3

    Tervist!

    Tundub, et turul on sagedusmuundurite kriis või siis ma ei oska õiget kohta leida.
    Äkki keegi tegeleb müügiga või omab korras asja, mida soovib ise müüa, või juhatab kuhugile, kust on võimalik kiiremas korras soetada.
    Originaalis oli Powerflex 4, nii et vähemalt selle võimekusega võiks olla juhtimise osas.
    1,5kW , 1faas sisse ja 3 välja.

    Parimat
    Condemn the hive.

    #2
    Ma ei tea sest konkreetsest muffigi, aga oled kindel et seal pole eluea "counter" kusagil sügavas menüüs peidus (peab tavaliselt olema see suurem tootja-manual ca üle 100-300kl pikkune, et see iseärasus pisikeses kirjas kusagil menüüs kirjas oleks) ja mis nüüd ootab taaskäivitamist..
    Nendega on viimasel ajal ainult probleemid ja korralike leidmisega on jah kriis.
    Saan aru et on kiiresti vaja..
    Sama klassi oma (ilma müstiliste ajuvabade funktsioonideta) tööpingi oma: ramp üles/alla, alalisvoolupidur, kolm käsukiirust, kaks analoogkiiruse seadepunkti jne ja samasse hinnaklassi on:
    6SL3210-5BB21-5BV1 ; Manual
    Mis veab vaikimisi 1,2kW ja hetkeliselt tõmbab ka 1,8kW (mitte nagu need mänguasjad, mille ostad 1,5 ja siis peale probleeme tuleb manualist välja et pidevalt/lõputult suudab vedada vaid sellest 0,75).
    Vaata manuali, kas on aksepteeritav. On lihtseaded ja on inseneri pahn, kui on vaja tuunida hirmsasti. Kusagilt netist leiab arvatavalt normaalsema manuali ka.
    ​​​​​​​
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

    Comment


      #3
      Tänud vastamast. Antud juhul ei olnud eluea counteriga seotud, lihtne mehaaniline vigastus. Tõstuki kahvliga lihtsalt kappi sisse.
      Lahendusest.
      www.energiatehnika.ee
      Üle öö oli sobiv asi pakiautomaadis ja kõik suhtlus kiire ja sujuv.
      Condemn the hive.

      Comment

      Working...
      X