Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Emaplaadi (Z690M) pin’ide taastamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Emaplaadi (Z690M) pin’ide taastamine

    Kas mõni kaasfoorumlane emaplaadi cpu socketi pin’ide taastamisega ka tegeleb? 2-3 pini tunduvad murdunud olevat. Olen lugenud (ei tea, kas vastab tõele?), et suuremad spetsialistid suudavad uued pinid joota? Plaadiks Asrock z690m Phantom Gaming 4.

    #2
    Kas segab töö tegemist? Palju toite pinne on dubleeritud ja tavakasutuses ei pea muretsema. Kui data pinid siis teine asi.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

    Comment


      #3
      Paraku arvuti pilti ette ei võtnud, seega tundub, et kahju on saanud ikkagi vajalikud pinid. Teise emaplaadiga asi toimib.

      Comment


        #4
        Lisan ka pildid
        You may only view thumbnails in this gallery. This gallery has 2 photos.

        Comment


          #5
          Palju eelarve remondiks ettenähtud on?

          Comment


            #6
            Keeruline hinnata töö keerukust, kuid arvestades emaplaadi hinda, siis suurusjärk 50-60 eur oleks veel mõistlik maksta, kui asja tööle saab.

            Comment

            Working...
            X