Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Samsung Ecobubble pesumasinat kellelgi varuosadeks?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsung Ecobubble pesumasinat kellelgi varuosadeks?

    Tere, selline 8kg ne masin millel hiired kõik trumli kummilõdvikud ja takkatipuks ka uksetihendi auklikuks teinud. Äkki kellelgi mõnda samsungi mahakandmisele minevat masinat millelt midagi maha keerata annab ? Uuena kõik varuosana osta muutub majanduslikult mõttetuks. Täpset marki ei ütle kuna igal lõdvikul sisuliselt kümned mudelid millele istub. Nii et kui kellelgi midagi pakkuda võin öelda täpsed varuosakoodid või otsida kas midagi sobib.

    #2
    Loogiline oleks ikka varuosakoodid jagada....praegu sa tahad "midagi" aga ütled alles täpselt mida, kui keegi sulle kirjutab. Miks asju nii keeruliseks ajada? inimestega niisama kirjutamiseks ja tutvumiseks on teised portaalid.

    Comment


      #3
      Tere, eile öösel kirjutades, polnud varuosakoode käepärast, samuti ei leia ma sellele masinale netist varuosade nimekirja koodidega. Kui masina nii laiali tõmban et esipaneel eest ära saan anda päris täpse vastuse praegu on kindlasti vaja pulbrisahtli lõdvikud DC670461A ja DC6700422A, tihend DC6401602A, alumine äravoolu lõdviku kood on lahtine arvatavasti sobib DC6700293A. Masin ise WF1804YPV

      Comment

      Working...
      X