Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

STK4142-II mikroskeem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    STK4142-II mikroskeem

    Tere jälle

    Kas on kellelgi üle või teab kuskohast (peale Aliexpressi) osta sellist mikroskeemi nagu STK4142-II ?



    haanjamiis vidi lubjakivve...

    #2
    selles videos asendatakse STK tüüpi asi kahe lihtsama hiina tootega. Lihtsalt inspiratsiooniks. https://www.youtube.com/watch?v=7uqEk4qAYKU

    Comment


      #3
      mõned kasutatud eksemplarid peaks vedelema, kui huvi võin homme otsida.

      Comment


        #4
        Saksast https://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=...c&LH_PrefLoc=3

        Comment


          #5
          STK4152, STK4162, STK4172, STK4182 ja STK4192 jne peaksid samuti sobima, vahe on neil pm ainult võimsuses. STK4142 on neist kõige lahjem - 2x25W ja STK4192 on 2x50W, vahepealsetel on erinevus 5W sammuga. Lahjema võib alati võimsamavastu vahetada, lootus on, et kuna neid kasutati vanemates seadmetes, paraneb mõneti ka väljundvõimsus seadmel.

          II lõpuline on kõige "viletsam"
          V, X ja XI on paremad, harmoonilisusmoonutused on neil madalamad. Kõik muud näitajad ja skeem on sama, võib kasutada asenduseks ilma probleemideta kui õnnestub kätte saada.

          Asemele võib sinna panna ka näiteks LM3876 või LM3886 või LM4766 või LM4780 moodulid, neid ei saa 1:1 plaadile joota aga alis ja ebays on väga väikeseid plaadikesi saada mida õnnestuks ilmselt väikese vaevaga ükskõik mis aparaadi vigase STK asemele istutada, ka nendega on helikvaliteet pigem parem kui II-lõpulise STK puhul.
          STK moodulit on ka n.ö. võimalik remontida, andmelehel on skeemid olemas, lõppvõimuks on seal 2 (kanali kohta) ilma kestata transistorit millest tavaliselt üks põleb läbi kui väljundis lühis olnud, neid on võimalik sealt maha joota ja asendada kas välise jõutransi või SMD kestas isendiga, viimaseljuhul säilib autentne mooduli välismus.

          https://www.youtube.com/watch?v=zvx07QdAoig Samasugune on seest ka STK4142, ülemised 4 on väljundtransistorid, kummagi kanali kohta on neid 2tk, üks on 99% vigase kivi puhul surnud, muud detailid 99% on korras.

          Kui on tahe püüda vanast asja saada siis võib kõik 4tk asendada näiteks nendega:
          https://www.mouser.ee/ProductDetail/...Cg6mNImg%3D%3D

          Natuke tuleb seal muidugi vaeva näha aga tehtav.
          viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 20 m 2022, 21:01.
          -superradical-

          Comment


            #6
            Tänud nüüd inffi kui palju ja isend saadud kah. Võib teema lukku ja kustutada.
            haanjamiis vidi lubjakivve...

            Comment

            Working...
            X