Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

audiohobby.eu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    audiohobby.eu

    Millised kogemused teil selle kohaga on kui keegi sealt üldse midagi ostnud on?

    Tellisin rohkem kui 2 nädalat tagasi peotäie crossoveri poole, veebipoes näitas et kõik on olemas. Peale tellimuse tegemist tuli varsti poeroboti poolt teade, et midagi on laost puudu ja tuleb oodata.
    Olen proovinud e-mailiga asja uurida, ei mingit vastust.

    Kui ma väga ei eksi siis selle poe pidaja kunagi promos siin päris kõvasti oma äri.

    #2
    Nii vigases eesti keeles kõik kodulehel.
    Mingi Vasja Lasnamäelt tegi mingi poe.

    Ise ei telliks sealt mitte midagi.
    Tundub nagu sama skeem lemona.ee lehega.

    Öeldakse epoes, et kõik olemas, ainult osta.
    Reaalsuses on kõik asjad tellimise peale.

    Kui keegi ostab midagi, siis tellivad lombi tagant kuskilt.


    Nõua raha tagasi ja unusta see kräpp pood.

    Comment


      #3
      Olen sealt asju ostnud ja üldiselt toimis. Kui midagi konkreetset on huvitanud olen enne üle küsinud, kas reaalselt on asjad laos olemas või ei ole ja on vastatud päeva jooksul.
      Veebis neil jah tihti ei vasta info tegelikule laoseisule ja hinnad on ka uuendamata pikalt aga nad müüvad selle madalama hinnaga asja ära ilma nurisemata. Ehk kes otsib, see leiab seal üht teist üsna soodsalt.

      Comment


        #4
        Ise olen mitu korda ostnud Mundorfi kondekaid ja muud pudipadi ja on ilusti kohale tulnud paari päevada aga nüüd sama jama. Ostsin Scanspeaki kesksagedused mis maksid 500 euri ja näitas et laos on. Kirjutasin siis kodulehelt neile et miks te pole ühendust võtnud kuna lepingus kirjas et kui kaupa pole võtavad ise ühendust viie päeva jooksul. Siis vastati alles et kaupa laos pole ja uus kaup saabub alles märtsi lõpus ja kätte peaks saama aprilli esimesel nädalal. Eks nad vast kohale ikka jõuavad aga kahju lihtsalt et koduleht ei näita õieti ja ise oleks võinud ka üle küsida. Õnneks maksin paypaliga ja kartma ei pea.

        Comment


          #5
          Krt ma olen reaalselt netist ostnud 20 aastat igalt poolt maailmast igasugu kraami ja mitte vähe. Esimene kord kui selline kamm. Aga PayPal loomulikult. Siiski pole praegu 2002 kui võid nii teha, et kliendile ei vasta korduva pöördumise peale. Kodukal pole kirja ka, et sry tüübid, läksin sõtta... Ma annaks kohe andeks. Paraku mu tellimus oli juba 10 päeva enne seda musta päeva.

          Comment


            #6
            Sõtta nad kindlasti ei läinud, ma sain ühe saadetise kätte eile.

            Comment


              #7
              Samal päeval tellisin ka Poolast blackdot.eu. Samamoodi jälgisin, et kaup olemas oleks. Tuli kohale, 1 asi puudu. E-mailile vastatakse õhtusel ajal 15 minutiga ja pakutakse lahendusi.
              Soundimports.nl tellisin paar päeva hiljem ja need tüübid on tõeliselt enda lubaduste kõrgusel - kraam samal päeval välja koos trackinguga ja juba nädal aega käes. Aga ju Saatus on otsustanud mind enne surma veel järgi katsuda... Projekt ikka seisab.

              Comment


                #8
                Kas probleem ei või olla selles et e-mail ei ole kohale jõudnud? Ma olen viimasel ajal märganud, et ilmselt lähevad mingid e-mailid nagu kaduma, keegi kuskil tegeleb millegi arusaamatuga.

                Comment

                Working...
                X