Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Moodulmaja ostmine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Moodulmaja ostmine

    Tervist, soovin endale mere äärsesse piirkonda ehitada/paigaldada moodulmaja. Mõtlesin, et uurin kas kellegil on sellega juba kogemusi ning oskab midagi soovitada?

    #2
    Kas vale foorum ei ole?

    Comment


      #3
      Miks vale? Täna on igasuguse elamisega kaasnev ka vaade tehnikapoolelt. Lihtsalt vastused võivad aega võtta. Mind näiteks üllatavad nende küsimuste juures KOV'ide piiratud ametnikud, kes nõuavad tüüpprojektide korral nagu nui neljaks... individuaalprojekti. Te ostate auto, mis on seerias toodetud ja keegi ei tule selle peale et te peate seda veel omapead hakkama testima, dokumenteerima, mõõtma jne. Miks nad siis selliste majade puhul seda ei taipa...?
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

      Comment


        #4
        no ise seda siit ikka ei uuriks. kov'ide poolne koinimine on tingitud sobivate vahelehtede puudusest. omalajal hoiatati et avalduse vahel peavad olema vahelehtedeks tuntud viljandi habemiku pildiga lehekesed. muidu otsitakse põhjuseid venitamiseks.

        Comment


          #5
          OSX jagab matsu, aga siin on (peaks olema!) tehnikafoorum. Meil on mustmiljon muud muret.

          Comment


            #6
            Selle probleemiga on tõesti mõtekam külastada Ehitusfoorumit.

            Comment


              #7
              Tule võta meilt Soomest, otse tehasest.
              Kuigi jah, siin kõik 2x kallim.

              Igatahes. Üks artikkel.
              Nii uskumatu, kui see ka pole, siis meil on nüüd MAJA! Seinad, katus, toad, aknad, põrandad, juba ka mõned elektrijuhtmed ja ventilatsioonitorud. Umbusule aitas kaasa tempo, millega kogu kupatus üles pandi.


              Ma ei tea, kas on tellimus teemaalgatajal või ei. Aga ehk saab lugeda.

              Comment

              Working...
              X