Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

1F keevitustrafo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    O: 1F keevitustrafo

    Võiks ideaalis olla kahe sambaga. Pleki paksus mitte üle 0,5mm. Stantsimistiil võiks olla korralik. Oluline, et magnetring oleks lühike ja paki paksus suur. Nii palju kui olen vanametallis ringi vaadanud, siis ideaalse südamikega trafosid leidub harva ja kui leiabki, siis olen lootusetult hiljaks jäänud.

    Kilohinnaks sean 0,4€/kg.


    Seda ikka selleks, et ekspluateerida oma enese tarkust, kuna ise olen ikka kõige targem, mitte ei juhindu autoriteetidest, keda võidi lapsepõlves vannitada jäise veega.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

    #2
    Vs: 1F keevitustrafo

    Sellise hinna eest ei saa sa midagi.Mul on terve riist pakkuda.Töötab päris kenasti 3 se elektroodiga.Lõigata sellega ei saa.

    Comment


      #3
      Vs: 1F keevitustrafo

      Mul on vaja vaid südamikumaterjali, kohalikus vanametallis on pleki kg hind 0,14€. Seega võit missugune.
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

      Comment


        #4
        Vs: 1F keevitustrafo

        Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
        Mul on vaja vaid südamikumaterjali, kohalikus vanametallis on pleki kg hind 0,14€. Seega võit missugune.

        A miks sealt siis ei ostagi? Võit oleks ju missugune? Ega odavamalt nagunii ei saa ja ega pole vahet kas 0,14 või 0,4, väga kahtlane, et selleks see üldse sobib milleks seda kasutada kavatsed.

        Ehk kui asja juba nii "suurelt" ette võtta siis oleks targem vaadata millegi taolise suunas: https://transvit-m.ru/catalog/product/3971
        viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 18 m 2020, 19:29.
        -superradical-

        Comment


          #5
          Vs: 1F keevitustrafo

          Seal saa igapäev käia. Ja "ei sobi" on selline võimalik sõnapaar, mis realjuhul 51% tõenäosusega sobib. Arvestades sinna juurde veel inimese pahatahtlikuse, enese kriteeriumid, kinnisideede kordaja ja veel valesid valesid, mis võiks tema enda ärile ja egole hästi mõjuda, kui teine põrub puhtalt väite pärast, et ei sobi. Et siis kas ikka tasub suurte õpetlaste juttu tõsiselt võtta!?
          Ikka ise tuleb enda peal ära proovida, mitte ära kuula teisi.
          viimati muutis kasutaja RaunoK; 19 m 2020, 00:54.
          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

          Comment


            #6
            Vs: 1F keevitustrafo

            Ikka pigem 51% ja rohkem on tõenäosus, et EI SOBI, mitte vastupidi.
            Ei andnud sulle kirjutaja seal küll mõista, et tema ärisse tungid, ega ta minuteada küll äriliselt sellega ei tegele, ta andis lihtsalt küllaltki reaalse olukorra kirjelduse. Niikaua asjaga tegelenuna võiksid juba olla piisavalt kursis kuidas need asjad on ja ei ole.

            Kui suur see lootus leida hea südamik poolmuidu, siis ka on? Isegi kui niisugust head südamikku on siis see, kes teab, et ta on hea, ei müü teda vanametalli hinnaga. Lisaks enamasti ei tea ka see inimene, kel on teadaolevalt hea südamik, täpset materjali marki ehk sobivus sinna, kuhu sa seda tahad panna ei ole üldse kindel. Mingi "poolpeeretuse" nagu sa ise vist kunagi ütlesid, võib healjuhul saada aga mida too annab? Hulka aega ja tööd hakkama panna ja ootustele mittevastav tulem saada?

            Keevitustrafode südamikud, osad on paksemast lehest kui 0,5mm, alla 0,35 on juba väga eriline südamik ja ilmselt tänapäeval taolisi enam ei toodetagi, need mis olnud, läinud ilmselt ammu vanametalli.
            Meeletu katsetamine ja eksperimentimine oleks aga lõpptulem on ikka see, et 10st üheksa meest ütleb, et tulemus on sitt - mis sel siis mõtet on?

            Ei teagi kas taotlus on nüüd suur võimsus või ka kvaliteet aga pigem juba siis mõtet ehk korra investeerida ja saab peaaegu 2 in 1 ja kui maha kohe ei põleta siis on ju aastate jooksul võimalik katsetada erinevaid võimalusi kui korralik trafo olemas. Miks mitte näiteks siis midagi niisugust? https://eu.mouser.com/ProductDetail/...2FFY%2FSytKA==

            Või siis ikkagi otsida võimalikult suurt lintsüdamikku. Neid on väga õhukesest lindist mis lubab kasutada ka kõrgemal sagedusel kui vaid võrgusagedus. Lihtsalt otsima peab. Ka ei saa loota vanametalli hinnale. Kel niisuguseid on, enamasti on nad ühes tükis ja keegi ei hakka lammutama, et balloonõlle raha saada selle südamiku müügiga. Kuna ta seistes leiba ei küsi siis nii asi lihtsalt on.

            Siin üks "keevitustrafost" aretis, ei ole 15a jooksul kuulnud, et mingid imelised parameetrid oleks, mida kõik kuldkuuljad ihkaks: http://www.hifinews.ru/article/details/22410.htm
            -superradical-

            Comment


              #7
              Vs: 1F keevitustrafo

              Sellega olen kursis, et liigub ka oluliselt paksema plekiga trafosid ja harva olengi näinud 0.5mm paksusi. Miks? Ei tea, odav, tühijooks pole ilmselt oluline? Miks aga võtmata olen jäänud, sest kõik, mis silma on jäänud kas füüsiliste kahjustustega, liiga pikk magnetring nagu meenutaks Ret VV663 väljundtrafot. Aga minu minu eelduste kohaselt peaks igasuguste suuremate ja võimsamate trafode südamikud veidi teise koostisega kui sellised väiksed a´la 250W trafo südamikud. Aga sellest erinevusest ma ei räägi, miks võiks eelistada ka sellist katsetust.
              Aga selle soetamisega mul kiiret ei ole, tean et selline kuulutus võib tekitada negatiivseid emotsioone ja mind on ka teatud grupist ka välja visatud, sellise teo eest mis tõmbab alla spekulantide ootused. Olen ennegi erinevaid juppe kg hinna või lauaviina eest soovinud osta ja seda põhimõtte pärast juba, teades neid inimesi ,on küllalt kes vanarauda viivad hoolimatusest, teadmatusest või lihtsalt ussitada lasevad. Nagu suvel avastasin kohalikus punktis kinotehnikat. Siit küsimus aga palun, miks siis ei võiks mulle või kellegilie teisele kolleksionäärile müüa kg hinna eest, mis on kohalikus vanarauapunktis aga viiakse kohe vanarauada. Panen kuulutuse näe, siin on kg hind võimalus nüüd müüa, minu jaoks on mitmete asjade turuväärtus kohe langenud, kui ma näen midagi jäätmejaamas või vanarauas. Ainult teatud juhtudel võib üle enda määratud turuhinnast osta, kui see asi on tõesti vajalik. Ei, see südamik ei ole vajalik, nii sama tahaks, viskaks lihtsalt mõõdulindi peale, kui tekib emotsiooni arvutuste ajal, siis tegutsen edasi, kui ei teki läheb vanarauda või motoplokile raskuseks
              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

              Comment


                #8
                Vs: 1F keevitustrafo

                No need füüsiliselt vigased isendid ongi seal seepärast, et nad on vigased.

                Küsi, http://www.kingmagnetics.com/nanocry...ne-c-core.html
                ainult südamik, ainult "raud", näed mis need maksavad ja siis mõtle, kas see 40 senti kilo ikka võiks motiveerida kedagi miskit mõõtma (ilmselt omalgi paar tükki võiks olla...), maeitea, arvestades, et lauaviin ei koti ja üldiselt kõigil trafodel mähised peal (~10...20kilo vaske) siis ei näe mõtet, et kümneka saamiseks lammutaks neid.

                Ja veelkord - väikese magnetringiga keevitustrafode hulgast leida on veelgi lootusetum üritus sest a) mis võiks olla - vene omad kuid veneomad on kõik ülevaruga seega ei eksisteeri niisugust nagu "väike magnetring" ja b) on niisugused 99% keevitatud ja plekke tervena eraldada ei anna.
                -superradical-

                Comment


                  #9
                  Midagi sellist?

                  Comment


                    #10
                    See on ikkagi pisike. Silma järgi väiksem kui TCA-270.
                    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

                    Comment

                    Working...
                    X