Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

2.5mm stereo pistik (metallkorpus)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    O: 2.5mm stereo pistik (metallkorpus)

    Ehk keegi saaks pakkuda 2.5mm stereo pistikut (3-pin), millel oleks metallkorpus. Väga hea oleks kui õnnestuks leida 90 kraadise nurgaga pistikud aga tavalised sobiks ka. Ainuke variant, mille olen leidnud on Elfaediselec kaudu tellitav aga need tuleks koos saatmisega 10+ Eur tk. Või kui keegi juhataks mõne veidi mõistlikuma hinnaga tellimiskohani siis see sobiks ka. Vaja läheks neid 2 tk. aga esialgu oleks ka ühest abi.
    20+ aastat elfafoorumis

    #2
    3 pole 3.5 mm audio plug, solder termination, chuck type strain relief, bushing, nickel housing, nickel contacts The only right-angled metal bodied 3.5 mm jack plug with chuck type strain relief for secure cable retention. It accepts cables from 2.0 to 4.5 mm.


    see ei sobi?

    Comment


      #3
      Ewsound.ee pakutav on kahjuks 3.5mm mitte 2.5mm.
      20+ aastat elfafoorumis

      Comment


        #4
        TI vastus:
        See otsingurida, mida ta soovitas annab ühtteist huvitavat
        Tark Masin või ????
        ***
        Vabandan, kuid ma ei saa teile otsest abi pakkuda, kuna olen tekstipõhine keelemodel ning ei saa teile tooteid pakkuda ega tellimiskohti soovitada. Siiski võin anda mõned üldised soovitused, kuidas leida 2,5 mm stereo pistikut metallkorpusel.
        1. Otsige elektroonikatarvete ja komponentide poode: Kontrollige oma kohalikke elektroonikapoodi või elektroonikakomponentide veebipoode. Neil võib olla valik 2,5 mm stereo pistikuid metallkorpusel.
        2. Otsige veebipoodidest: Kasutage otsingumootoreid, et leida elektroonikakomponentide veebipoode, mis pakuvad 2,5 mm stereo pistikuid. Saate kasutada otsinguterminit "2.5mm stereo jack metal housing" või "2.5mm stereo jack 90 degrees" leidmaks sobivaid veebipoode. Vaadake erinevaid tulemusi ja võrrelge hindu.
        3. Elektroonikakomponentide hulgimüüjad: Mõnikord võivad elektroonikakomponentide hulgimüüjad pakkuda laia valikut erinevaid pistikuid. Otsige veebist elektroonikakomponentide hulgimüüjaid ja kontrollige nende tootevalikut.
        4. Online-hanked: Lisaks elektroonikakomponentide poodidele võite kaaluda ka online-hanketeenuste kasutamist. Sellised teenused võimaldavad teil tellida elektroonikakomponente otse tootjatelt või hulgimüüjatelt. Populaarsed veebisaidid, nagu Alibaba, Digi-Key või Mouser, võivad pakkuda laia valikut pistikuid erinevate hindade ja tarnevalikute abil.

        Pidage meeles, et võib kuluda natuke aega ja otsingutööd, et leida sobivad 2,5 mm stereo pistikud metallkorpusel soovitud hinnaga. Kontrollige toote kirjeldust ja hinda hoolikalt ning veenduge, et valitud pistik vastab teie vajadustele.




        Regenerate response

        Comment


          #5
          Teema lukku, Probleem leidis lahenduse planeeritust veidi teistsugusel moel.
          20+ aastat elfafoorumis

          Comment

          Working...
          X