Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Lampvõimendi, kõlarid ja Eversolo DMP-a6 streamer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    M: Lampvõimendi, kõlarid ja Eversolo DMP-a6 streamer

    Click image for larger version  Name:	IMG_1277.JPG Views:	26 Size:	342,9 KB ID:	1129178 Panen veidi asisema komplekti müüki. Kiiret pole, kui huviline tekib siis annan ära, kui mitte kuulan ise edasi.
    Kõik on head asjad, kuid need kõlarid vajavad gramm suuremat ruumi kui mul võimalik on. ( Kõlarid peaksid seinast vähemalt 1m kaugusel olema). Ma olen kuulnud mida need suuremas ruumis teevad ja see veidi närib hinge.


    1. Lampvõimendi - Mastersound Duetrenta 230 SE

    2x30 Watt/Class A, 4x Line, ECC 82, KT 88, 15-30kHZ(-0dB) Eel - 2x Tesla ECC 802S (kaasa veel 2x electro harmonica) Lõpp - 4x SED KT88 Svetlana winged -C- Kaasaka puidust pult millest saab helitugevust

    2. Ainulaadsed kõlarid PureAudioProject Duet15 stiilis, ehk siis open baffle kõlarid.

    Lairiba - B200 valjukad modifitseeritud ("phase plugidega"). Filtris on kasutatud korralikke komponente, sh Dayton Audio DPR20 takisteid ja Jantzen Cross Cap millel lisaks pisike Jantzeni Superior Z-cap kondekas. Ühendamiseks tulevad kaasa 2m Belden 9497 kaablid.

    (Filter on 1-järku series, ehk "purist approach", Tundlikkus on neil ka hea ja mängivad hästi ka "lahjema" lampvõimu taga (see oli ka eesmärk nende kõlarite puhul, need pole party kõlarid).

    Madal ots - Eminence Alpha 15a






    Komplekti hind: 4500eur


    Eraldi ostes.

    Kõlarid: 1300eur
    Võimendi: 2500eur
    Streamer: 1000eur
    Lisatud failid
    viimati muutis kasutaja mighty86; 20 m 2023, 12:52.

    #2
    Jõi lisamata info streameri kohta.

    Eversolo DDP-a6.
    Jurde ostetud sellele pult ja 4tb SSD. (see ikka mahutab).

    Ise streamin Radio Paradise ja spotifyd sellelt. Suuremad lemmikud on SSD peal.

    Comment


      #3
      Kas kõlarite kohta saaks natuke rohkem infot ja pilti tagumisest küljest? Kes ehitas, kas filter bassi otsa ka korrigeerib?
      viimati muutis kasutaja moi; 19 m 2023, 21:59.

      Comment


        #4
        Ehitaja leiab instagramist diy_audio_projects (seal veel mõned pildid ka kõlarite ehitamisest.) Lisasin tagantpoolt ka pildi. Nädalavahetusel võin lähemalt ka klõpsu teha filtrist.
        viimati muutis kasutaja mighty86; 07 m 2023, 09:24.

        Comment


          #5
          Vaadates filtrit, siis pooli suuruse ja hulga järgi tundub, et sagedusriba bassi otsas eraldi siiski ei korrigeerita vaid lihtsalt bassivaljukal on madalpääs filter ees.

          Comment


            #6
            Click image for larger version

Name:	IMG_4249hh.png
Views:	254
Size:	643,0 KB
ID:	1129239

            Comment


              #7
              Praegu on juhtmed otse läbi veetud, aga kaasa annan ka korralikud kinnitused. Analoogsed: https://th.bing.com/th/id/OIP.J_kvYR...pid=ImgDetMain

              Comment

              Working...
              X