Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

MinivõimENDI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    O: MinivõimENDI

    Ostaks kelleltki ära mingi väikese “integreeritud” või lõppvõimendi, sellise suitsupaki suuruse nagu aliexpressist tellida saab.

    Peaks saama hakkama min 6ohm kõlarite ühendamisega.

    Kit’i vms ei otsi, sooviks kontorikrapi käitamiseks valmislahendust.

    Tallinn

    #2
    Pole ei hinnaskaalat, väljundvõimsust, mis sisendid võimendil peavad olema. Lihtsam on alist tellida seda sama mis soovid ja natuke oodata. Kui soovid kohe ja kätte soovid saad samasuguse aliexpressi võimendi, siis on hind tavaliselt topelt.

    Comment


      #3
      Esimene silma hakanud valmislahendus:
      Karaoke võimendi Max AV340

      Head susserdamist !

      Comment


        #4
        See Max AV tundub täitsa asjalik antud rakenduseks, et kahe-kolme liitrise mahuga kastid mingit taustafooni teeksid.

        Sisendi osas vaja RCA'd, ideaalis ka Bluetoothi aga selle jaoks on eraldi tikutops olemas tegelikult. Väljundvõimsus 2x500w PMPO soovitavalt, või mis iganes see 5v või 9v adapter välja annab

        Comment


          #5
          Nagu tiidu93 juba vastas, kui üle maksta ei taha tuleb tellida alist. Panen siia ühe torukanali kus tegelane on muuhulgas ka neid väikesi d-klasssi võimendeid kommenteernud. Kui aega ja viitsimist on tasub vaadata.

          Comment


            #6
            Ei ütleks nüüd küll et Ali oleks mingi eriline lahendus ja sääst. On täiesti EU's müüa suhteliselt sama hinnaga lihtsalt tarne on palju lühem. Lihtsamad 2 kanaliga koos bluetoothiga saab isegi EU poodidest 50-75.- kätte... Asjalikumad algavad seal 100-150 juures.

            Comment


              #8
              Ei maksa otsida vaid ekstreemseid näiteid kallist eesti poest ja võrrelda seda aliga

              Comment


                #9
                Pole küll päris mini, aga sellise asja annaks 60€ eest ära. Miinuseks on tal see, et kui kõlarid on vaiksed, siis on veidi coil whine kuulda.
                Väiksemõõtmeline stereovõimendi 2x25W RMS 8oomi, 2x50W RMS 4oomi, BLUETOOTH, Optiline sisend

                Comment


                  #10
                  Jään siiski oma seisukoha juurde. Need 50-75 hiina võimud EL turul saad alist otse tellides poole odavamalt kätte üldjuhul. Vähemalt mingi aeg oli nii, nüüd aliexpressis hinnad ka tõusnud. Teema-algatajale soovitan TPA3116 minivõimendeid vaadata. Need on normaalsed ja mudelid/funktsioonid ajavad silmad kirjuks mida pakutakse. Jätkuvalt soovitan otse alist tellida, kannatad see max kuu aega ära. 2018 aasta november sai sarnase ostetud

                  Polnud küll sama aga sarnane ja siiamaani töötab. Väga hea võimendi oma hinna kohta. Toite peaks muidugi ise otsima, siis tuleb soodsam. Endal kuskil läpaka laadijad vedelesid, sai seda omal ajal kasutada.

                  Comment


                    #11
                    Kunagi eelmise kümnendi keskel sai Ali'st igast jama (pigem arvutijuppe) tellitud ja kogemus oli pigem positiivne, hiljem oli aga mitu case'i kus asi ei tulnud enam kohale (või üks telefoni ümbris tuli u. aasta pärast), siis lõpetasin sealt tellimise. Umbes samal ajal ilmusid valikusse ka need Ship from Germany, Russia, Portugal etc. valikud, kuid alati kui proovisin seda valida siis kas polnud see valik võimalik või maksis transa siis mitusada (!) eurot. Samuti hakkas Ali ennast Google vale linkide alla peitma ja "lokaalseid" lehti (Poola ntx.) igal pool pähe määrima. Jõle scam värk tundub...
                    Kasutan jälle vanat head Ebay'd (euroopast saad nädalaga ja hiinast 2-3 nädalat ja ooo imet, tuleb kohale ka. Kui Class D võimendeid tahad, siis vaata hoopis www.audiophonics.fr (normaalne valik, normaalsed, kuigi mitte parimad, hinnad ja vahest tuleb DPD paari päevaga kohale !)

                    Et teemast mitte väga kõrvale kalduda, siis HV foormis kodanik Wiltz räägib et tal igast hiina Class D asju saada ja müügis, võta temaga ühendust (mina pole Wiltz )
                    https://foorum.hinnavaatlus.ee/profi...wprofile&u=936

                    Comment

                    Working...
                    X