Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Sony TC-D5 Pro II ja Teac A-3300SX 2T

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    M: Sony TC-D5 Pro II ja Teac A-3300SX 2T

    Müüa kaks masinat lindi ja kassetimeestele.

    1. Sony TC-D5 Pro II



    Legendaarne masin, väike ja mega ägeda disainiga aga teeb silmad ette paljudele suurtele mängijatele. Toimib nii seinast toitega kui patareidega. Hunniku Duracelli Pro seeria patareisid saab ka kaasa. Välimuselt ka pigem viisakas. ERRi ajalooga.
    Väga heas korras, rihmad alla aasta tagasi vahetatud.

    Hinnaks esialgu 500€. Korralikud masinad netis liiguvad juba rohkemaga.

    2. Teac A-3300SX 2T 2 track master recorder



    Kaherealine stuudio versioon sellest makist. Kiirused 7.5 ja 15 ips ehk 19 ja 38 cm/s. Välimuselt eest viisakas, puidust küljed tahaks ehk värskendust.
    Olemas ka kaabliga kaugjuhtimispult!
    Üks NAB adapter tuleb kaasa ja üks väike tühi AGFA ketas.
    keegi kunagi paigaldanud fikseeritud toitejuhtme.
    Viimati makki kasutatud paar aastat tagasi. Siis mängis suurepäraselt. Hetkel pole enam linti millega testida. Aga panin käima, reageeris ilusti kõigile nuppudele ja kõik tundus ilusti toimivat. Masina peal olev Pause nupp tahab puhastust, tahab natuke kinni kiiluda, ilmselt mingit sodi vahele läinud.

    Selle hinnaks küsiks näiteks 400€.

    Huvilise saadan pilte e-mailile või FB Messengeri. Niisama kirjasõpru ei otsi. Masinad asuvad Tartus. Sony mahub ka pakiautomaati aga Teac pigem mitte. Aga vajadusel saame transpordi osas kokkuleppele

    #2
    Mainin ka ära, et olen avatud mõistlikele hinnapakkumistele.

    Samuti võib pakkuda vahetust igasuguse PA/kontserttehnika ja stuudiotehnika vastu. Pakuvad huvi kõlarid, võimendid, mikrofonid, helipuldid, klahvpillid, trummid. Nii vanem kui uuem tehnika, ka remonti vajav.

    Comment


      #3
      Teac müüdud

      Sony alles, uus hind 400€

      Comment


        #4
        Müüdud mõlemad

        Comment

        Working...
        X