Teade

Collapse

Ärifoorumite reeglid.

Ärifoorumid on nähtavad ainult registreeritud ja sisselogitud kasutajatele. Ärifoorumi osades kehtivad täiendavad reeglid.

Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
Küsimuste või probleemide korral võta ühendust foorumi moderaatoritega.
See more
See less

Lampvõimendi projekt 2x1.5W8ohm SE 6F5P lampidel

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    M: Lampvõimendi projekt 2x1.5W8ohm SE 6F5P lampidel

    Müügis on iseehitatud ja toimiv lampvõimendi projekt 6F5P lampidel. Sobib edasi arendamiseks või varuosadeks. Heli on hea ja ehitamise hetkel mõõdetud moonutused ning sagedusriba vastas juhendile ja oodatavale tulemusele, mida nende lampidega on võimalik saavutada. Toite trahvo undamist pole praktiliselt kuulda. Viimastel piltidel on näha ehitamise hetkel mõõdetud sagedusriba ja moonutused. Võimendi on ehitatud UPS'i korpusesse. Võimendi ei vasta elektroonika seadmetele kehtivatele ohutuse nõuetele ega parimatele praktikatele. Ostja peab omama kvalifikatsiooni, et muuta seade ohutuks. Välimus on näha piltidel.

    Ühel pildil on näha võimendi skeem. Täispikk juhend, mille järgi projekt on ehitatud on leitav lingil http://www.dmitrynizh.com/6f5p-set-impl.htm. Antud võimendi toide võib erineda juhendis toodust.

    Asukoht: Tallinn, Mustamäe

    Pildid:
    Müük toimub Osta.ee keskkonna kaudu. Alghind 5€. Huvi korral saadan lingi privaatsõnumiga.
    viimati muutis kasutaja -8o-; 06 09 2022, 20:09.

    #2
    reeglid lugemata: Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.

    Comment


      #3
      Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
      reeglid lugemata: Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.
      Mis nüüd edasi peaks tegema? Teie foorum ei paku turvalist tasumist ja transpordikanalite integratsioone. Selle valguses soovitan pisut lõdvendada neid reegleid.

      Comment


        #4
        Kas see on RIAA korrektor võimendi nii nagu 6. Spectralab pilt näitab?

        Comment


          #5
          Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
          Kas see on RIAA korrektor võimendi nii nagu 6. Spectralab pilt näitab?
          Ei tea, mida RIAA korrektor täpselt teeb. Võib-olla tekitab seal pildil segadust see, et kasutatud on pink noise generaatorit (see pildil kirjas ka)?

          Comment

          Working...
          X