Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Muusikakeskus 8-oomilt => 6-sele

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Muusikakeskus 8-oomilt => 6-sele

    Nimelt siis üks vanem keskus Pioneer XR-P760F. Originaalkõlarid on üpris madala tundlikkusega ning pisikesed. http://pic4.wangebote.de/stereoanlag...f-37786198.jpg Bassielement kuskil 10cm kandis, kuid see-eest suure võnkesüsteemiga. Suurema volüümiga hakkavad lollakalt vuhisema oma vale ehituse pärast. Kuid see selleks.
    Hetkel on keskusega ühendatud ühed 3-ribalised LG kõlarid, mis kunagi ammu ca 30€ eest sai soetatud. http://exaudio7.netserwer.pl/2011/ko.../fe-686e_1.jpg Ise-enesest on need kõlarid enam-vähem heliga, kuid probleem- nad on 6 oomised (sees kõik elemendid 6 oomi).
    Keskuse lubatud minimaalne koormus aga 8 oomi, suurema volüümiga kipub kaitset peale viskama (arvatavasti kuumeneb üle).
    Nüüd mõelda, kas oleks mõtekas keskust modida 6 oomiseid kõlareid tüürima või üks kavalam idee: LG kõlaritele uued 8 oomised bassielemendid osta?
    Usun, et kesk ja kõrgsagedus ei mängi nii suurt rolli ülekoormuse tekitamisel. Selles suhtes keskuse dioodsild ka 6A-ne ning ilma jahutusradiaatorita. Madalama koormusepeal pole hää. volumenupp kuulan ikka lõpupool, kuna tihti saab kõlarid välja viidud ja kaugemal olles kuulatud. Lõppvõimu jahutus ka tundub nadi.
    Mõtteid sooviks

    #2
    Vs: Muusikakeskus 8-oomilt => 6-sele.

    Kas odavam ei ole uus (kasutatud, vedelev) muusikakeskus/kõlarid osta, kui hakata bassielemente välja vahetama?

    Comment

    Working...
    X