Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

    see pulkade linnas kasutamine on nii ja naa asi, kodumaa ühes suurimatest linnades olen elanud kahes kohas, mõlemad kesklinnale väga lähedal

    esimeses: Elisa ei toiminud kasutatavalt, EDGE peal istus
    teises: Elisa toimib igapäevaselt 1-5mbit/s. Keskmiselt umbes 2mbit/s. Nädalas korra 2 on ikka nii, et vajub edge peale. Kasutan läbi telefoni ehk teen hotspoti. Ehk tirib nii 200-300kbyte/sek.

    erinevate paraboolidega annab naabreid ikka kiiritada, kuigi ise pole kasutanud, tean, et wifi pulki sai küll ebayst 1-2W, kas mobiilside pulkadega ka juba nii läinud ?

    Moraal on see, et sõltub ka asukohast linna puhul - sellest, kui kaugel asub tarbimiskoht tugijaamast.

    Ehk ei tasu päris meelevaldselt ka alati lahmida, et linnas ei saa. Ja nüüd sülitan 3 korda üle õla, et nett püsiks edasi

    Comment


      #17
      Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

      See leht phbcentre viskab villast, nüüd järsku kiirus koguni:
      Allalaadimise kiirus: 8,05 Mbit/s (megabitti sekundis) ehk 1,01 MB/s (megabaiti sekundis)


      online photo storage

      Tulemus: Teie internetiühenduse kiirus on hea ning sellest piisab enamike rakenduste jaoks.


      Comment


        #18
        Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

        Päeva parim nali.

        OPERAGA kolmas ja neljas test:
        Kiirus 1238kbit/s
        Tulemus: Teie internetiühenduse kiirus on keskmiselt hea, kuid teatud rakenduste jaoks võib see ebapiisavaks osutuda. Kui kasutate selliseid rakendusi, soovitame teenusepakkujat või paketti vahetada.
        Kiirus 2708kbit/s
        Tulemus: Teie internetiühenduse kiirus on üsna hea ning sellest piisab enamike rakenduste jaoks. Siiski, kui peres on mitu arvutit, tõmmatakse muusikat või filme, võib sellest kiirusest väheks jääda.

        FIREFOX

        Kiirus 1799kbit/s
        Tulemus: Teie ühenduse kiirus on äärmiselt aeglane. Soovitame teenusepakkujat või paketti vahetada.

        MAXTHON

        Kiirus 2658kbit/s
        Tulemus: Teie ühenduse kiirus on äärmiselt aeglane. Soovitame teenusepakkujat või paketti vahetada.

        Muuseas teenusepakkuja poolt on paketi piirang 2Mbit/s ja tavaliselt allalaadimisel selle pealt ka piirab ära.

        Comment


          #19
          Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

          See kiirus sõltub lisaks levile ka kellaajast. Sel ajal, kui kasutajaid palju, tavaliselt õhtu poole, kukub alla, aga näiteks öösel pole probleemi paketi max kiiruse kättesaamisel. Levi on tavaliselt ööpäeva ringselt maksimumi lähedal.

          Comment


            #20
            Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

            Esmalt postitatud p2rt poolt Vaata postitust
            Moraal on see, et sõltub ka asukohast linna puhul - sellest, kui kaugel asub tarbimiskoht tugijaamast.

            Ehk ei tasu päris meelevaldselt ka alati lahmida, et linnas ei saa. Ja nüüd sülitan 3 korda üle õla, et nett püsiks edasi

            Lahmida tõesti ei tasu!
            Asukoht Mustveest 20km (Tartust 35km) - mint "võrku ei ole", kogu lugu! Kõu - rahuldav kiirus, umbes 1,5Mb/s, vahel oli 0,9 aga harva, pm. 1,2Mb/s kiirematl ajal pea 2 ja seda siis ruuteri oma 20cm antennidega, ei mingit välisantenni. Nüüd sügisel oli Kõu ka juba jama, läks tele2 valdusesse, ilmselt jagatakse sama võimekust ka mobiilineti kasutajatele aga pappi tahetakse teenida rohkem.
            Mindi vigane tulemus - levi lihtsalt pole, Tartus u. kesklinnast 8-9min jalutuskäigu kaugusel, kiirus 300-350kb/s - minuarvates ei ole normaalne, teine võimalus maksustada siis vastavalt saadud kaubale - 2€ selle eest oleks ehk paras, mitte aga 9.52€.
            Tartust maal, 18km, mast majast u. 100m, seal oli jah toimiv nett, kiirust ise ei vaadanud aga seal töötas. Kelle probleem see siis on? Minu? Ega ikka ole küll.

            Juhtmenett muidugi on palju mõistlikum aga mul päris kodukoht samuti mitu km. lähimast kaablijaamast ja pole ju enam vene aeg, et kaabel mõistliku rahaga majja toodi või üldse ilma - nüüd raba mitu aastat tööd, et see lõbu kinni taguda aga siis pole anyway aega netti stalkida
            Tartus töötas Elioni 5MB nett küll laitmatult, pole isiklikult ainsat paha sõna, 12Mb olnuks 4€ kallim aga sai 5Mb, sellest küllalt. 100 ja 150Mb muidugi tundub super aga valguskaablit majja ei tule.

            Ja E: part või pärt, su jutt lõhnab selle mindi teenusega kuidagi seotudolija järele - "vahi raiska, tuleb siin meie kaupa maha tegema"? kas nii või?
            Naljakaim oli see, et kui sai esinduses käidud õiendamas, soovitati teha uus leping, jälle 2 aasta kohustusega (milleks ma selle pulga mingi 60-70€ eest ostan, kui teenus samasugune...), pidavat saama uue ja parema/võimsama pulga... minuarust juba niisugune jutt on senistele klientidele näkkusülitamise moodi.
            Ja eriti naljakaks muudab kogu loo see, et tavaliselt oli nädala jooksul peale arvepäeva (18. kuupäev) nett nagu naelaga paigas - töötas korralikumalt, siis vajus jälle ära. Õhtuti oli isegi parem kui varahommikul ja öösel, kella 17-18 täitsa täätas kuigi seda ei eeldaks, 20-21 kuni hommiku 6-7 ei saanud miskit teha, mitu korda sai makse makstud ja makset uuesti teha sest lihtsalt net lasi vahepeal jalga kui pangalehel maksekorraldust täitsin...
            viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 11 m 2013, 18:53.
            -superradical-

            Comment


              #21
              Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

              Kui ma kirjutasin, et see on nii ja naa, ühes elukohas oli tulemus null, teises ok, igapäevaselt mobiilis selline, et saan hakkama, siis ei saa ju päris väita, et seda ei tasu kindlasti proovida. Kui lugeda artikleid, arvustusi, arvamusi, siis EMT suuremas jaos parem, usun neid. Eks see on asukohaspetsiifiline. Kui proovida viiekümnes kohas kiirusi, siis ikkagi ei saa väita, et kusagil nüüd kellelgi ta töötada ei võiks, või mis?

              Kasutan Elisat tema odavuse tõttu, täpselt ei tea, aga mu paketis see 3,5Mbit nett umbes 4-5 EUR/kuu, 3 EURi eest sisaldab see veel u 16h kõneaega ja kiirus just praegu ilma midagi ilustamata:
              http://www.speedtest.net/result/2429424941.png

              Ehk siis kordan, see on nii ja naa asi ehk mitte alati:

              "Mint on nii äkane asi, et soovitaks tõesti kõigil eemale hoida kes on mõtelnud, et prooviks."

              Ma ei klaari siin midagi, ei reklaami ka, aga teistele ükskõik millise operaatori proovimist mitte soovitada pole päris õige. Enne seda asukohta ei lootnud ka Elisalt rohkem kui 75% EDGE ja 25% neid edevamaid tähti. Foorum on ikkagi avalik infoallikas ja pean õigeks ühiskonnale adekvaatsemat informatsiooni jagada: ehk mõistlikum soovitus on ikkagi, et Elisa on üldjuhul igavene saast, aga mõni saab sellega mõnes üksikus kohas ka hakkama, või mis?
              viimati muutis kasutaja p2rt; 11 m 2013, 19:15. Põhjus: pildi link ei toiminud

              Comment


                #22
                Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                Kõu - rahuldav kiirus, umbes 1,5Mb/s, vahel oli 0,9 aga harva, pm. 1,2Mb/s kiirematl ajal pea 2 ja seda siis ruuteri oma 20cm antennidega
                Mis KÕU aparaadiga tegemist oli?
                Meil 2 erinevat aparaati oli, ühega oli healjuhul 150kb/s, teisel 350kb/s parematel aegadel. Nii suurest kiirusest võis ainult unistada
                Nüüd Tele2 internet (pulgaga), 600-900kb/s. Vahest küll meelega nagu masti poolt piiratakse su kiirus 50kb/s peale, aga korra restardi tegemisel jälle normis. Maakoht kah, ega paremat siin polegi saada. Kärab küll

                Comment


                  #23
                  Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                  Naljakas jah, mul see kõige vanem axess*tel CDMA 1xEV-DO
                  Otsi mõni varjestatud 50-75R kloaksiaalkaabel ja mõni televiisori antenn sinna otsa...
                  Kõige imelikum on see kui antennil jää või vesi otsa sajab jääb nett kohe aeglasemaks
                  Pistikus sul antennid, mul neid kaks aga ainult alumisel antenn, kui ülemisse midagi toppida ei toimu mingeid muutusi pigev halveneb...


                  Püsib pidevalt sama, pole erilisi muudatusi teinud, tundub et piirati kuidagi 1Mbit/s peale ära, jama värk küll.

                  Comment


                    #24
                    Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                    Telia Eesti – terviklikud mobiili-, interneti-, TV- ja IT-lahendused nii eraisikule kui ettevõttele. Kõik mugavalt ühest kohast.


                    Möödunud aasta mai kuust alates olen kasutanud ja seda nii Võrumaal mägede vahel, kui linnas ja pole mingit probleemi! Pealegi on liitumise tingimus soodne, saab 14 päeva prooviaega ja kui ei meeldi viid tagasi ja pole mingit muret. Kasutan 3G võrku kuutasuga 10.94. Kuna linnas on ka Elioni kaabel olemas siis sellega muud märgatavat vahet pole peale hinna. On ka sellel pulgal antenni kasutamise võimalus, kui peaks vaja olema, aga seda mul pole. Aastaid ei saanud ma Võrumaal netiühendust, aga niipea kui EMT oma 3G võrgu valmis sai siis oli ta olemas ja ilma probleemiteta. Kõu kukkus seal täielikult läbi ja mis Elisasse siis täielik saast isegi mobla levi pole.EMT üks tugijaam on 7km ja teine 5km ja otsenätavust pole, aga käib nagu kellavärk. Netipulk on arvuti küljes.Enne selles suhtes targaks ei saa ja tulemusi ei tea, kui võtad kätte ja iga mees selle ise kindlaks teeb ja ära proovib ja veendub et see temale sobivas kohas toimib ja ilma probleemita. Lepingu sõlmisin EMT klienditeeneduses, mitte neti teel, 10 päeva pärst läksin klienditeenendusse maksin pulga kinni ja automaatselt läks leping pikaajaliseks.Nüüd võin selle lepingu lõpetada sekundi pealt neti teel ja kui tahan jätkata siis tuleb osta uus kaart, ei mingit jama ega leppetrahvi. Vot nii, härrased uurige elu ja tegutsege, siin foorumis see jututamine ei vii kuhugi. Ma olen 12 aastat olnud EMT klient ja selle firmaga pole mitte ühtegi negatiivset kogemust staazi pealt tulevad ikka päris head soodustused ja ei tule mõttessegi liituda mingi odavteenust pakkuva sarhaskina kantoraga.Raha maksad aga midagi ei saa ja kui saad siis peavaluga. Mul on kama-kaks kust ma seda teenust ostan, aga see peab olema tasemel ja EMT-s ma veel pettunud pole. Igal juhul on minul, kohe mitu muret vähem! Nüüd juba pakuvad oma klientidele 4G võrku ja seda väga soodsalt ja seda oma topelt + klientidele. Kui helistada klieenditeenendusse siis on klientidesse suhtumie väga hea ja igale küsimusele saab põhjaliku vastuse ja spetsialisti poolse nõuande. EMT suhtub oma klienti väga hästi ja ma olen oma küsimustele saanud alati vastuse ja nõuande. Ma ei tee EMT-le reklaami aga see on minu kogemus.


                    Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?
                    Kunagi katsetasin Elisa moblat ja sain ainult rõdul ja toas 1 m aknast rääkida.
                    Kui vahetasin EMT vast see viga kadus. Isegi keldris on levi.

                    Netti sai kasutatud nii ja naa ning lõpuks istun juba mõnda aega
                    EMT HUAWEI E5832 taga ja väga ei kurda. Pole erilist ühenduse puudust ja kiiruskadu
                    märganud ei Saaremaal ega Võrumaal. Hind 5.99€ kuus.


                    See on täiesti õige jutt ja nõustun väljaöelduga!
                    viimati muutis kasutaja humax; 11 m 2013, 21:53.

                    Comment


                      #25
                      Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                      Esmalt postitatud p2rt poolt Vaata postitust
                      Kui ma kirjutasin, et see on nii ja naa, ühes elukohas oli tulemus null, teises ok, igapäevaselt mobiilis selline, et saan hakkama, siis ei saa ju päris väita, et seda ei tasu kindlasti proovida. Kui lugeda artikleid, arvustusi, arvamusi, siis EMT suuremas jaos parem, usun neid. Eks see on asukohaspetsiifiline. Kui proovida viiekümnes kohas kiirusi, siis ikkagi ei saa väita, et kusagil nüüd kellelgi ta töötada ei võiks, või mis?

                      Kasutan Elisat tema odavuse tõttu, täpselt ei tea, aga mu paketis see 3,5Mbit nett umbes 4-5 EUR/kuu, 3 EURi eest sisaldab see veel u 16h kõneaega ja kiirus just praegu ilma midagi ilustamata:
                      http://www.speedtest.net/result/2429424941.png

                      Ehk siis kordan, see on nii ja naa asi ehk mitte alati:

                      "Mint on nii äkane asi, et soovitaks tõesti kõigil eemale hoida kes on mõtelnud, et prooviks."

                      Ma ei klaari siin midagi, ei reklaami ka, aga teistele ükskõik millise operaatori proovimist mitte soovitada pole päris õige. Enne seda asukohta ei lootnud ka Elisalt rohkem kui 75% EDGE ja 25% neid edevamaid tähti. Foorum on ikkagi avalik infoallikas ja pean õigeks ühiskonnale adekvaatsemat informatsiooni jagada: ehk mõistlikum soovitus on ikkagi, et Elisa on üldjuhul igavene saast, aga mõni saab sellega mõnes üksikus kohas ka hakkama, või mis?

                      Seda ma räägingi, sul mingi uuem pakett - minu kogemus (naise mint), see on 2 aastat tagasi võetud, pulk ise on: ZTE HSDPA/USB Mudel MF100, pole seal midagi muud kui nett, ei mingit kõnepaketti ega midagi - nüüd pakutakse uutele klientidele elisa arvates paremat/võimsamat netipulka ja ilmselt siis ka kõnesid lisaks, mul naisel see netipulk, kuumaks nagu ülal kirjutasin, kiiruseks lubatakse kuni 5Mb (kahtlen, et minu silm selle juures seda kiirust on näinud - pigem sama tase Kõuga parimatel hetkedel seal masti all). Aga kas niisugune suhtumine on vanade klientide suhtes aus? Ja see on arvutist seatud käsivalikuga max. signaali otsingule, automaatotsinguga on signaal olematu ka Tartus.
                      Ka esindustes on elisa suhtumine allpool igasugust arvestust. Siin oli starmanist ka juttu - televärgiga neilt ainult neg. kogemused, kui sai korduvalt lärmi tehtud, et tasulisi kanaleid ei näinud, mitu kuud, ühel ajal veel u. km raadiuses elavatel inimestel tekkis sama mure, väideti kui kuuma rauda tagudes, et "meie näeme, et teil on kõik korras", naabrid ka ei näinud, ei olnud viga antennis ega kusagil..., lihtsalt jõuluõhtul kadusid tasulised kanalid ekraanilt, 3-4 kuud plekiti aga tühja nende eest kuna oli siduv leping, viimasel päeval üteldi see ka üles ja nüüd on Viasat, super, pilt on parem, kanalid olemas ja probleeme pole - antenni regull oli alguses ainult peavalu, sai siingi nõu küsitud aga tehnikute viidatud suund oli lihtsalt vale - juhuslik valeliigutus andis õige suuna kätte

                      Ma siin räägingi, et see on avalik ruum, miks siin ei võiks rääkida negatiivseid kogemusi? Kisate kõik, et veneaeg jne, hirmus aeg, infopuudus ja midagi laiast arvamusest erinevat ei tohtinud olla - nüüd ju puha sama lugu.
                      Miks peaks riskima lampi, et äh, teen uue lepingu - kui siis ka üle lastakse? Maksan lihtsalt, et on, mis sellest, et kasutada ei saa - tahad lõpetada, maksa leppetrahvi. Jama suhtumine, kui esimesel korral käkki keeratakse siis miks uuesti proovida? See on minu kogemus (samas on paar inimest veel sugulaste hulgas kes sama jamaga aga mis ma ikka jutustan teiste asju, nagunii see on mõne arvates jama...).


                      Tiidu: Hetkel jään vastuse võlgu, must kast, külgedel kaks antenni, kummalgi pool, lisaks ka WiFi - oli tol korral kõige kallim ruuter nende valikus.
                      -superradical-

                      Comment


                        #26
                        Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                        Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                        tahad lõpetada, maksa leppetrahvi
                        Ostad ise netipulga ja pole minu teada mingit kohustuslikku kahe aastast lepingut. Ma tegin algul iseteeninduses ise paketi telefoni numbrile, pulk oli olemas, aga see jälle WCDMA-d ei tunnistanud. Kui eraldi paketi võtsin, siis anti lihtsalt SIM-kaart ja tehti need paberid, et kuumaksu maksta. Kui tegin juttu, et kas netipulka ka saaks, siis öeldi, et kas ostad välja või 0 eeku, aga sel juhul 18 kuuline orjastav leping.

                        Comment


                          #27
                          Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                          Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
                          Ostad ise netipulga ja pole minu teada mingit kohustuslikku kahe aastast lepingut. Ma tegin algul iseteeninduses ise paketi telefoni numbrile, pulk oli olemas, aga see jälle WCDMA-d ei tunnistanud. Kui eraldi paketi võtsin, siis anti lihtsalt SIM-kaart ja tehti need paberid, et kuumaksu maksta. Kui tegin juttu, et kas netipulka ka saaks, siis öeldi, et kas ostad välja või 0 eeku, aga sel juhul 18 kuuline orjastav leping.


                          Sellest oli ka ülalpool juttu, et pulga eest ei olnud naisel võimalust kohe maksta - taheti vist 890eek selle junni eest, palka sai ta tol ajal miski 1500 kuus...sellest pidi elama, riided selga ja jalanõud saama, sellele vaatamata ei olnud kellelegi võlgu - eesti elu, oled aus ja tahtejõuga inimene, täidad oma kohustusi, ärkad hommikuti kell 5, et tööle ronida ja tasuks on mõnitamine...lõpuks suure surmaga sain sundida sellest orjusest välja astuma.
                          Ühesõnaga see netipulk oli tasuta (2 aastase kohustusliku lepinguga, nüüd jaanuari keskel, mõne päeva pärast lõpeb, sõlmitud üleeelmine aasta detsembrikuus) aga selleks PIDI tegema orjastava lepingu, siiski ma olen arvamusel, et kui asi ei tööta siis ei peaks raha ka küsima või tuleks oma vigane pulk välja vahetada - ilmselge, et needki panevad vahel segast ja ei tööta nii nagu peab, 2 aastat on meie seadusetegija poolt ju määratud garantiiaeg, viimasel käimisel aga niisugust asja ei tahetud kuuldagi, tee uus leping, uus pulk oli mu mäletamist mööda 69€ või siis kohustuslik orjaleping, see jääb anyway ära sest Elion isegi ületas mõneti ootused. Elioni ruuter näit. maksis natuke alla 100€ ja digibox Motorola oli u. 90€, selle makstud raha eest on n.ö. ka kaupa - mis aga paneb maksma ühe mälupulgasuuruse junni 60-70-80€? Eriti kui sel ei ole ikka ka võimekust? Müstika - olen kunagi üht tele2 vana pulka lammutanud, seal sees pole küll midagi mis selle raha peaks maksma, ka ei ole neil pulkadel wifi-t ega midagi, see on tõesti viimase häda võimalus aga ilmselt Kõu võimsamad ruuterid löövad selle ikka igal ajal üle.
                          Ja kohe väljaostmine on neile kes tahavadki jääda seda kasutama aga kui selgub mõne kuu jooksul, et on sitt - mis siis teed? Kui orjakohustuse aeg läbi - lõpetad jama ära, pulgaga pole mõlemal juhul (ka kohe makstes) nagunii miskit teha - töötab ju nende võrgus, loll oled mõlemaljuhul ikka - kaotajaks jääb alati tarbija.


                          Emt netiga puudub kogemus, samas moblaleping oli aastaid, vist 6 aastat jõudis täis saada kui lõpetasin. Olin Soomes ja kasutasin seal seda, arved jäid sel ajal u. 1000eegu kanti kuus (ainult soomest helistamise ajal, eestis olid arved paarsada eeku kuus), meeldiva üllatuse tegid nad sellega kui ka vastamine tasuliseks väänati - paarimehel kellega koos tööl olime, tol oli simpel, mina naersin, et hakkad plekkima vastuvõtmise eest, kui ta sai sõnumi, et läheb tasuliseks...Minul oli leping, tähtajatu, mäletan tollest oktoobrikuust, 2007 aasta vist oli, eestis puhkusel olles reklaami telekast, et kõnekaardiomanikud hakkavad maksma välismaal vastatud kõnede eest, lepinguomanikud pidid jääma puutumata - tutkit, jõulukuu eest lajatati arve ligi 3000eek - enamus vastatud kõned, see oli nael kirstukaande ja emt lepingu lõpetasin päevapealt, esinduses vaieldi vastu, et nemad on saatnud kõigile ka vastavad sõnumid...no mida ei olnud see oli see sõnum, reklaam ka ütles, et lepinguklindid jäävad vabaks, pikalt nendega vaielda ei viitsinud, sai ära makstud ja leping lõpetatud. Samas tekib siit ka omapärane küsimus millele võiks mõtelda:
                          Vastamine läks tasuliseks siinses regioonis - Soome, Rootsi, Taani, Norra...miks huvitav? See võrgutasude teema oli, et Baltimaadeski hakkab nii olema, ometi Läti-Leedu sinna nimistusse tol ajal vähemalt ei läinud, käisin ka mitu korda Lätis, seal ei olnud vastamine tasuline. Aga põhjuse leiab mõtlev inimene kiirelt - Lätti ja Leetu keegi tööle ei lähe, need ülalpoolmärgitud on riigid kus mul igas on tuttavaid just tööl, inimväärse elu nimel! 50-100k inimest käib neis riikides tööl - vaja ju kudagi see papp neilt välja pigistada.
                          Soomes mul oli muide moblapakett, 3000SMS kuus (100!!!tk päevas siis...), 3000min kõnesid, nett 12Mb kiirusega - 30€ eest, ligi 3 aastat tagasi - meil oleks hinnakirjade järgi selle koguse eest maksnud kenasti rohkem...

                          Emt oli maal 2000 keskel ainus asjalik operaator, mõne aasta eest tele2 suutis end parandada ja töötab nüüd hästi, oli juba emt ajal paraleelselt olemas ka üks tele2 paketike. elisa pole seal kunagi panustanud, 1999.aastal kui ostsin neilt oma esimese telefoni, Nokia5110, pidi sellega katusele ronima, et saaks levi, samamoodi on see ka tänapäeval.
                          viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 12 m 2013, 07:52.
                          -superradical-

                          Comment


                            #28
                            Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                            Jah, Elisal on leviga tõesti probleeme. Oli päris naljakas, kui keldrikorrusel Elisa kaartidel puudus levi, siis Tele2-l oli levi põhjas. EMT-l natuke kehvem levi, kui Tele2-l, vähemalt minu piirkonnas.

                            Comment


                              #29
                              Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                              Maakohas algab mobiilse neti otsimine sellega, et ostad katuseantenni ja ametlikult välist antenni toetava netipulga.
                              Edasi on opekate testimine - mõttekaim periood on vast mingid koolivaheajad - siis näed, kuidas opekas sinu piirkonnas, reaalselt hakkama saab.
                              (Mul näiteks netipulgas T2 parim - koormatuse hetkel kiirus kukub kuid üldiselt, tuleb 1-2Mb/s ära)
                              -

                              Comment


                                #30
                                Vs: Elisa Mint nõuanded - mingi nali?

                                pulgal ja pulgal on vahe ka sees. Ei saa odava raha eest head asja! Kui oed maal, unusta pulk kohe ära, osta kohe marsruuter ja näed, kuidas elu on ilus ja nett on kiire. KAhjuks hetkel teenuspakkujate nimekirjast on see marsruuter kadunud, mis endal maal kasutuses on, aga zte pulgad ei töödanud mitte ükski seal (ei saanud levi kätte) huawei pulgaga oli ka paras võimlemine, et head asja saada, aga lõpuks selle parsruuteriga (B midagi oli tüüp) sai neti kätte, olenemata aastaajast 2 mega alla, 2 mega üles. Endal kodus kasutuses huawei mifi ruuter, see toimetab ka juba üle 2 aasta ilusti, puuduseks ainult maksimaalselt 5 seadme ühendamine taha. Kui nett on aeglaseks läinud, on aidanud klienditoega suhtlemine (muidugi umbes nädalöase viivitusega) ja seejärel on siis saatjat kohendatud. KAtsetused emt kaartidega olid tulemused kõvasti paremad, aga nende koleväike andmemahui teema ei luba emt netti koju muretseda. Parem stabiilselt ja võimalusega torrenteid sikutada, kui et asi läheb poole kuu pealt lukku

                                Comment

                                Working...
                                X