Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Südamikuta pool

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Südamikuta pool


    Seal skeemil olev 0,7 uH pool, kas sellist kuskilt osta ka saab, otsisin oomipoe leheküljelt aga tundub, et pole või ma lihtsalt ei leia.Kas keegi teab kust sellist saaks?

    #2
    Vs: Südamikuta pool

    See keera vasktraadist ise ümber selle takisti, mis skeemil näidatud. 0,6mm läbimõõduga traat ja keerad takistile 10-12 ringi ümber. Kui veel tegema pole hakanud soovitan seda varianti http://www.generalguitargadgets.com/...lm3886_amp.pdf . Kui plaati ei oska teha, siis kontakteeru kasutajaga radiotehnika35, lepite hinnas kokku ja ma usun et ta on nõus plaadi tegema. Siis on kindel et asi töötab ja ei lähe genereerima ega midagi muud, sest kivi on suht kallis et lihtsalt laiali lasta. Samuti on ta hetkel vist ametis ühe kõlari kaitse süsteemi plaadistamisegal, kaitseb siis DC eest ja on koos soft stardiga. Kui huvi, jälle räägi radiotehnikaga.
    viimati muutis kasutaja ainpaasalu; 31 m 2009, 13:14.
    Condemn the hive.

    Comment


      #3
      Vs: Südamikuta pool

      Plaadi sõõvitamise ja komponentide jootmisega plaadile saan ise hakkama küll ma usun, aga mille poolest se teine variant parem on?Seal datasheedis on, et 18V kahepolaarne toide, aga qwery lehel oli õeldud, et pinge võib olla kuni 40V, kas sinu antud skeemile võin ka panne 2x25V trafo?

      Huvitav jah, et kivi nii kalliks läinud, vedeleb juba ~aasta sahtlis selline, aga siis kui ostsin oli minu meelest 100 krooni ringis.
      viimati muutis kasutaja osXar; 31 m 2009, 13:59.

      Comment


        #4
        Vs: Südamikuta pool

        Skeemid pmst samad, viitasin sellele skeemile lihtsalt asjaolul, et seal on olemas TÖÖTAV pcb joonis. Ise tehes võid paigutus ebaõnnestuda jne. Pinget paned ikka niipalju kui kivi jaksab vastu võtta, väiksema pinge korral on lihtsalt asi natuke rõõmsamas tööreziimis, st. ei lähe kuumaks, ei ulu piiripeal supermoonutustega. Mul endal töötab 33V peal. Aga kui kõike oskad, siis tee esialgse plaani järgi.
        Condemn the hive.

        Comment


          #5
          Vs: Südamikuta pool

          Sellele LM3886 on lubatud kuni 84V (ehk siis +-20 kuni +-42V), see aga tähendab siis lubatut ilma signaalita, selle +-42V ligi minekust ei tasuks isegi mõtelda, kui kasutad 8oomiseid kõlareid siis on +-35V veel kuidagimoodi (ei soovita siiski!) aktsepteeritav toitepinge, mitte mingil juhul ka sellest üle. Kui aga kasutad 4 oomiseid kõlareid siis +-30V on piisav, OK.+-32V max, mitte rohkem. Kui on plaan kasutada nii 4 kui 8oomiseid siis samuti toide jäta max. +-32V. Sellel pingel see mängib piisavalt valjusti, kui see on üks eesmärkidest. Ma kasutanud seda max. 32V pingel, see on täiesti piisav, arvestades kivi enda andmeid siis nagunii edasine toitepinge suurendamine mitte midagi positiivset ei anna. See lisavõimsus mida saaks tuleb koos liiga suure moonutusega ja pole riskimist väärt.
          Kivi pole kallis-ca. 100 raha, sõltub kus selle ostad.
          See pool on jah traadist, vaata mu piltidel see ka näha ilusti seal takisti ümber.
          -superradical-

          Comment

          Working...
          X