Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

oomika powerLED.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: oomika powerLED.

Esmalt postitatud otsija poolt
    St see 4 x 4 mm LED on kole pisike,paras jebimine oleks miski klamber sellele aretada.Mismoodi selliseid SMD LEDe tehasetoodetena jahutatakse? Vastav metallist PCB peaks vist olema selliste jaoks?
    Minu teada on trükkplaadil ledi jahtustalla jaoks oma koht. Võimalikult suur muidugi. Ledi jahutustald joodetakse siis selle jahutava ala külge. Parem veel, kui PCB teisele pool on samasugune jahutusala, mis on ledipoolsega ühendatud võimalikult paljude via'dega. Vaata mõnda võimsama ledi datasheeti, siis saad aru. Näiteks:
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Esmalt postitatud mogo poolt
      Minu teada on trükkplaadil ledi jahtustalla jaoks oma koht. Võimalikult suur muidugi. Ledi jahutustald joodetakse siis selle jahutava ala külge. Parem veel, kui PCB teisele pool on samasugune jahutusala, mis on ledipoolsega ühendatud võimalikult paljude via'dega. Vaata mõnda võimsama ledi datasheeti, siis saad aru. Näiteks:
      http://www.led1.de/datasheet/K2.pdf
      Suht peen töö,klamber on lihtsam teha siis juba,kui kuidagi põhja alt joota toda(kuidagi ebaloogiline tundub).
      otsija

Comment

Power ledid tavaliselt pannakse tavaliselt sellistele "alustele", sinna on lihtne juhtmeid joota ning tagumine pool läheb omakorda mingi jahutuselemendi vastu termopasta abil.

Comment

Working...
        X