Tere,aeg nii kaugel et tuleb praktikakohta sebima hakata.Üks silmapiiril olev firma oleks ideaalne mulle,kuna kodust transpordiprobleem oleks lahendatud,aga sinna vist ei ole vaja praktikante(tööd ei ole vms).Nädala pärast pidi selguma,aga eriti lootust ei ole.Niisiis mis firmat soovitaksite,kus normaalset praktikat saaks Tartus. St esimene kursus keskabaasil olen,aasta eespool käivad kursuslased rääkisid,et mõni sattus ikka täiesti mõttetu firma otsa,kus enam vähem nädalas korra käidi kohal ning siis ka passiti tühja,ise sellise firma peale ei tahaks küll trehvata.Samas Eltelis vms kaableid kraavi loopida ei oleks ka kuigi hariv,ideaalne oleks kuskil sisetöödel kaableid vedada näiteks.Mingit rahalist kompensatsiooni vist eriti loota ei ole mõtet praegusel raskel ajal.Muidugi oleks hea,kui makstakse midagi ja piisava pädevuse ning soovi korral peale praksi suveks tööle saaks(ehituse peale hooajaliselt praegu ma enam tõenäoliselt ei saa). Niisama tühja passida suvi otsa ja pöialt imeda,mõte sellest ajab juba maseka peale:S. Niisiis,siin foorumis kindlasti ka elektrikke ja vast osatakse soovitada midagi asjalikku.Tänan ette
.

Comment