Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mhmh. See on päris tore vaadata, just nö. step-by-step videos. Reaalajas on nats jama, sest protsess on päris pikk.
Olen juhtunud sakslaste N24-peal nägema nö. kiirendatud varianti.
Kui suurt vihmasahmakat võib oodata ja millal on karta äikest, seda hakkab alates teisipäevast Eestile ja meie naabritelegi edastama Viljandimaal Sürgaveres vana tuuleveski kohal avatav uus ilmaradar.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Teema pealkirjast küll pisut mööda, aga tsiteeritud pildiseerial on näha veel üht suht haruldast (vähemalt siinmail) aparaati. Nimelt see laev, millega seda platvormi transporditakse. Lastimiseks see elukas nö."uputatakse".
Olen seda protsessi paar korda teleekraanil vaadanud. Päris omapärane.
suht vähe levinud, aga mitte haruldane. tavaline flo-flo tüüpi alus: float on, float off.
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Englis russia ei avane mul (vist nende serveri jama)
Aga milles see süsteem seisneb? Kahjuks vene keelega nii nagu on (ja pigem pole)?
Oli mingi "keskjaam", mis saatis signaali ionosfääri ning selle peegeldusest püüdsid väiksemad jaamad signaali kinni? St ka väiksematel jaamadel pidi olema piisav varustus, et ionosfääri signaal saata, ning suurem sai sealt kinni püüda?
Oli ainult sõjaline side või ka migni "ringhääling"
Comment