Kas siin internetis kah leidub neid ajakirju ikka kõige vanemaid, aastast 60 või veel vanemaid. Mida vanem seda parem.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Vene Ajakiri "radio"
Collapse
X
-
Vs: Vene Ajakiri "radio"
Kas keegi teab siin Eesti naaber riikides olevaid elektroonika poode kus on laiem valik eriti just trafode ja elektronlampide kohta? Ja mis k****i Djvu, miks mitte nii et loen neid Vene ajakirju nii nagu Tevalo foorumid. Kuidas selle Djvu-ga on kui ma installin selle Djvu arvutisse kuidas siis viirustega on? Saan pähe või ei saa?Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK pooltKas keegi teab siin Eesti naaber riikides olevaid elektroonika poode kus on laiem valik eriti just trafode ja elektronlampide kohta?
Ja mis k****i Djvu, miks mitte nii et loen neid Vene ajakirju nii nagu Tevalo foorumid. Kuidas selle Djvu-ga on kui ma installin selle Djvu arvutisse kuidas siis viirustega on? Saan pähe või ei saa?
http://www.lizardtech.com/download/d...n&platform=win
Comment
-
Ma ei sa aru on see mingi nali? Nüüd kui djvu fail on olemas hakkan oma arust ajakiri "radio" vaatama ja näet mulle näidatakse ainult ajakirja esikaant kõik muu jääb mõistatuseks. No kust kurat siis vaadata saab?Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK pooltMa ei sa aru on see mingi nali? Nüüd kui djvu fail on olemas hakkan oma arust ajakiri "radio" vaatama ja näet mulle näidatakse ainult ajakirja esikaant kõik muu jääb mõistatuseks. No kust kurat siis vaadata saab?
Kliki neid vahelduseks. Töötab?
Comment
Comment