Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Meg

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Meg

    http://jnaudin.free.fr/meg/meg.htm
    http://www.cheniere.org/
    http://www.tldm.org/news4/deathraygun.htm
    http://www.prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm
    See igiliikuri jutt on suht m]ttetu aga see mis nendel lehek[lgedel on on paris m6tlema panev!!!

    #2
    Vs: Meg

    silentm1, varia foorumis ei tule sul postitusi juurde , et pole mõtet neid lehti reklaamida ka nii palju

    Comment


      #3
      Vs: Meg

      Kes see Tom Bearden on oma *Motionless Electromagnetic Generatoriga. Miks seda seadet pole masstoodangusse pandud. V6i on see lihtsalt mingi joga. Joonised on k6ik ilusti olemas, mis viga, hakkame k6ik endale tasuta energia masinaid ehitama.
      mingi t6estus on ka olemas NATUKE KAHTLASE V6ITU aga kes teab, kui pole proovindki http://jnaudin.free.fr/meg/megdsqth.htm
      http://jnaudin.free.fr/meg/megnot01.htm

      Comment


        #4
        Vs: Meg

        mõttetu joga pakun mina

        Comment


          #5
          Vs: Meg

          Nii kogemata jäi netis ette üks leht, http://peswiki.com/index.php/Site:MEMM , kus seletati ilusti ära nende MEG "genekate" efekt. Ehk asi annab natukene energiat niikaua kuni magnetahel on maha jahtunud ja siis lõpetab energia "tootmise". Tegelikult on seega tegu puhtalt energia muunduriga ja kasutab ta mõnede magnetmaterjalide võimet ümbermagneetimisel soojusenergiat muundada magneetiliseks energiaks.

          Comment


            #6
            Vs: Meg

            Hea möla sellel saidil :
            -------------
            Modern science relies on the written mathematics as a scientific tool. I firmly believe the future of science will drastically change over the following decades. The written mathematical equations will fade over time, being replaced by complex computer software algorithms, functions, and simulations. I have developed my own scientific method, which is foreign to modern science. Such a method revolves around complex computer algorithms, functions, and simulations, detailing meticulous step-by-step processes.
            --------------

            Ma tõlgin: kuna Laplace teisendused ja kõik muu mis on diferentsiaalvõrrandite või reaalarvudega seotud on mulle liiga keeruline siis ma teen näo et olen kõigist targem ning ignoreerin asju mida ma ei mõista ja nimetan seda eriti advanced füüsikaks.
            Ülejäänud jutt, eriti see megavatimöla, on veel hullem. Ja pooled olulised asjad on ta oma teooriast üldse välja jätnud, muidu ei paistaks ju pilt ilus.

            Comment

            Working...
            X