Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2 võlli erinevate suundadega keerlema

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: 2 võlli erinevate suundadega keerlema

    RIP räägi lähemalt. kas katsetasid ise järgi selle vineerijupi ja ühe rattaga? kui pehme on piisavalt pehme ratas? minul on LEGo ratas, mis on seest tühi seega minu arvates piisavalt pehme. kas suudab "tulistada" 1m kaugusele või jääb kaugus paarikümne sentimeetri taha?. pean katsetama seda ühe rullikuga varianti...

    Tänud vastuse eest muidugi

    PS kui on võimalus küsida nende korraldajate käest, siis milline on see squashipall, mida kasutatakse võistlusel. millise põrkeastmega ja kui suure raadiuse/diameetri/läbimõõduga. internetist lugesin üht suurust aga poest leidsin teist suurust (vahe mitte mm vaid cm)

    Comment


      #17
      Vs: 2 võlli erinevate suundadega keerlema

      Proovisin ise järgi. Selles suhtes, et ratas ei olnud väga pehme aga ratta peal olev kumm haakis hästi squashipalliga, st kiskus palli kaasa. Rattaks oli mingi suvaline dularumiiniumist silindriline julla, kuhu sai mootori võlli otsast sisse panna, millele on peale venitatud mänguauto kumm (diameeter 2cm). laskekaugus oli rohkem kui 1 meeter. Ainuke asi, et kasutatav mootor oli päris võimas ja suurte pööretega (300W harjadega,tühjalt üle 12 tuhande pöörde), kasutatakse elektrilistel mudelautodel ning lennukitel (müügil Kullo mudelipoes 400 eek). Enne seda sai proovitud veidi suurema diameetriga mänguauto ratast sinna otsa pookida. Täispööretel lendas plastmassrattalt kumm pealt. Robotil võib probleeme tekkida sellisele mootorile piisava toite leidmisega (õnneks ei pea akud pikalt vastu pidama). Selleks, et palli üle meetri saada on vaja üksjagu momenti ning pöördeid.

      Comment


        #18
        Vs: 2 võlli erinevate suundadega keerlema

        Tänud vastuse eest.
        lennukimootor 7.2V peal olemas. ratta leiab ka ma loodan kusagilt. vaja siis lihtsalt nood 2 tk ilusti ära ühendada ja loota, et töötab.

        Kui kellelgi TIP'is töötavatel/õppivatel isikutel on võimalus kellelgi käest küsida (hr. Tamre äkki?) siis võiks pallide mõõte täpsustada.

        Comment

        Working...
        X