Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
isegi proovinud ulemlist isetoodan ise sõidan vesinikuautot aga jah tsiteerides tulnukat:
" aga vaata, kaua ei saa sõita, asi on seele set tõmbab aku tühjaks"
Aga ära aota lootust sul jätkuvalt hoian pöialt ja minu sõltuvad uurimislaborandid ragistavad pidevalt vesinikauto kallal.
PS: head tulemused saavutatud gaasilise vesiniku abil, katsemootor teinud eduka 10 min katse ja vaid pihustid vajasid kohendamist.
PS2: KaruTEC hoia pöialt kasvavale noorusele, mitte ära hurjusta ja trauhhdi lootusi purusta.
Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Muideks, USAs on võimalik reaalselt kah rentida 600 dollari eest Honda vesinikuautot. Selle hinna sisse jääb kindlustus ja hooldus ja kõik muu selline.
See wood gasi olen näinud ühel soomlasel. Uurisin ka töö põhimõtet, väga huvitav. Aga see teine video. Ma sain aru et seal oli laual 12V aku käivitamiseks (aga äkki ka pirni põletamiseks?). Väga kahtlustäratav oli see et isegi jutuvennal endal oli juhe taga.
See ju tuttav puugaasi generaator (igiliikurist on asi muidugi väga kaugel). Üht väga sarnast olen näinud, tehti (ühe meie foorumikasutaja isa katsetused, mina ei oskakski kirjeldada nii põhjalikult...) bensiinivaesel ajal. Paigaldatud oli väiksele haagisele (raamile) Žiguli taha, ühe laadimisega sõitis vist mingi 50km (võin eksida), siis tuli jälle täita. Päris metsakuivast ehk ei saa kõige paremini, mäletan tegija jutust et parim variant oli segu kase- ja lepaklotsidest pooleks (jällegi võin eksida), sõidukiirus küünis vist kuni 80km/h ja mootori uurimisel peale selliseid sõite mingeid kahjustusi ega halba mõju ei leitud.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Vesinik on üldjuhul gaasilises olekus, seetõttu ei ole selle hoidmine lihtne.
Puugaas on palju mitmekesisema koostisega ja sisaldab lisaks vesinikule metaani ja mitmesuguseid muid:
Eesti oludes on elektrimootoritega ja kalliste s.h. väga piiratud võimsusega kütuseelementide kasutamisel kabiini küttevõimalused äärmiselt piiratud. Võibolla tuleks kasutada õhk-õhk soojuspumpa-konditsioneeri, kuid seegi tarbib elektrit.
This is the best video this guy could release for the single greatest invention of all time...right
1:31. When he stops the drum from spinning, he slides what appears to be a knife switch concealed behind the drum from the camera's veiwpoint. In other words, he turns on the DC motor that we'd probably see if he'd show the underside of the device.
Muideks, USAs on võimalik reaalselt kah rentida 600 dollari eest Honda vesinikuautot. Selle hinna sisse jääb kindlustus ja hooldus ja kõik muu selline.
California osariigis,kui ma ei eksi.Tegemist siis kõige uuema põlvkonna Hondaga.Muide,selle auto disain on täiesti ilus.Samas ei maksa meil liiga naiivsed olla ka ülemaailmsete suurkorporatsioonide suhtes.Lugesin ühest tehnikaajakirjast,et X aastat tagasi korjas üks autotootja (vist oli ka Honda) kokku kõik testid väga edukalt läbinud katsepartii autod.Põhjuseks oli ilmselt see,et autod olid välja tulnud ......liiga head.Edasi võib igaüks edsi mõelda...
Comment