FL studio lisa?+ teie tehtud lood
Collapse
X
-
Vs: FL studio lisa?+ teie tehtud lood
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Comment
-
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Muusika on ühest kraavist, solist on teisest kraavist.
Äkki sellest oleks abi: https://www.thomann.de/intl/ee/akg_c214.htm
Ja kui maikeni juurde minek ei sobi siis mingu Looga Liane juurde.
mine tea, võibolla see ongi martin jottile adresseeitud :PComment
-
noh, veel 20 aastat tagasi olid nad veel samas kraavisvõibolla tulevikus jälle :P
Äkki sellest oleks abi: https://www.thomann.de/intl/ee/akg_c214.htm
Ja kui maikeni juurde minek ei sobi siis mingu Looga Liane juurde.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
20 aastat tagasi oli mul ESS Solo-1 siis võis küll kõlada ühes kraavis olevana.
mis mul üldse olnud on...
ESS Solo-1 // oli 6esa2 mobo küljes...
AWE32 // selle oli vienna soundfont editor... ja kõik mu naabrid hankisid prisked vahatropid, mis nad endal kõrva toppisid.
SB 128 //sai kohe poodi tagasi viidud kuna polnud sünti ja vienna soundfonte.
Live 5.1 Digital // laitmatu kaart, pingviinis nõudis küll draiverite ise kompileerimist ja windowsis registri häkki, et midi mälumahtu suurendada. Kariibi merel leidus saksa partituuride andmebaas. Mõned naabrid hakkasid kurtma, mis ma neist vaevan. Üks valss teise järel. nad ei jaksavat enam. Ja mis moodi ma nii ilusa muusika nii pisikeseks saan, paariminutiline sümfoonia oli mõnikümmend kilobaiti *.mp3 megabaitide vasta???? seleta siis, et midi pole muusika.
Audigy SE // toimis kuidagi viisi ainult winnis, linuxis tõrkus, polnud EMU dsp. küll ma kirusin, et sel raudvaralist sünti polnud.
Audigy 2 Music //asio kaart, mis polnud päris õige asio ja draiveritega õudne ikaldus. Kellegi geativest vallandatud tegelase mitteametlike draiveritega sai selle rahuldavalt tööle. Ekvalaiserit pidi ka näppima, et saund kõrvadega sobiks.. win2k peal toimis paremini kui win7 peal. Greativel on miski paha komme nudida draivereid, mida opsüsteem edasi seda nuditumad on konkreetse kaardi draiverid.
M-Audio FIREWIRE 410 // karp vajub lahti ja silm läheb särama, kui kuulan mussi, mida kunagi olen allatirinud... midi sünti sellel pole aga helikvaliteet kaalub selle puuduse üles. Natukene pipar karp, liides kaart peab olema Texas Instruments ja teistega ei toimi.Comment
-
Eh, SB Live vedeleb vist mul siiani, kui keegi tahab, andku teada.Saab tasuta. Sai ka suures pimedas ootusärevuses ostetud. Mida kõike kokku ei lubatud. Mingi aja pärast selgus , et kõik sämplitakse kivi sees 48 kHz peale, olgu sisend, milline tahes. Ehk nn "tavalise" 44,1 kHz salvestus/taasesaitus ei olnud kõige mugavam.
Juba üle kümne aasta on mul kasutuses väine kaart M-Audio Audiophile USB. Lihtsalt AD ja DA konverter, mis läheb stereos kuni 96 kHz. Rahul, vahest võtan hoogu, et kaasaegsemat vaadata (näiteks Windows 10 tuge sellel pole), aga rahunen üsna kohe.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Comment
-
see on küll oerli klahvidega wavetable süntekate tipp kuid ikkagi ei taha, tema oreli klahvide pärast.
...Huvitav, miks see küll müügis on siis?
Nüüd on Genos
Genost saab kuulda https://www.youtube.com/watch?v=TbwdZorZtuo
tyrosest ei erine see kuidagi.viimati muutis kasutaja olavsu1; 05 June 2018, 21:24.Comment
Comment