Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mis arvate nendest YT hüperhelissüsteemide videodest?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Esmalt postitatud melll poolt Vaata postitust
    ​Teemaalgatajale ütleksin lihtsalt, et rahal on erinevas finantsolukorras inimeste jaoks väga erinev väärtus.
    Just nii ongi.
    Kas selle tõdemusega oleks pidanud teema sulgema?

Comment

Aga on siis kedagi kel on teema subjektidega mingit kokkupuudet...?

Edit: ei märka nagu entusiasmi miskisugust
      Panen siia ühe video, mis ülaltooduga nagu kuidagi haakub vist - https://www.youtube.com/watch?v=SM2E6MxkJiY
      viimati muutis kasutaja OSX; 19 February 2025, 08:42.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Entukast panen paar sõna.
        Milliseid pole kuulama juhtunud aga nii sada + tonni lipikuga süsteeme kahte olen kohanud.
        Minu vanade kõrvade jaoks midagi eriliselt üllatavat polnud, ainult ootused olid suuremad.
        Aga ju need millised on omanike jaoks seda väärt, muidu poleks neid ju soetanud.
        Ja lollid ei saa nad olla, seljuhul poleks neil ju seda milli.

Comment

Ja lollid ei saa nad olla, seljuhul poleks neil ju seda milli.
          näiteks Paris Hilton, tarkusega ei hiilga aga hästi rikas on küll. noid ülalviidatud asju just niisugustelt raha kättesaamiseks tehakse.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust

näiteks Paris Hilton, tarkusega ei hiilga aga hästi rikas on küll. noid ülalviidatud asju just niisugustelt raha kättesaamiseks tehakse.
            Pole just selle temaatika jälgija aga kiire googel ütles, et suurt miskit ei pärinud ja kümmekond milli paneb aastas ikka kokku. Loll mis loll.

Comment

kümmekond milli paneb aastas ikka kokku.
              seda teevad teised tema eest. ta ise hiilgab ainult selle raha laiakslöömisega

Comment

Ah et nii rumal, kuna ise ei oska siis laseb teistel endale raha teenida?

Siinkohal offtop minu poolt lõpeb, jäägu igaühele tema usk.

Comment

Ah et nii rumal, kuna ise ei oska siis laseb teistel endale raha teenida?
                  just nii ongi. tädi varahaldus vastutab rahateenimise eest, mitte tädi ise.

Comment

Kasutan moodsa aja reeglit - mees on oma sõna peremees, tahab annab, tahab võtab tagasi, ja jätkan jauru.
                    Kujutame korraks ette, et rumal ise palus targematelt küsida, mida peale laiakslöömise selle talle tuppa tassitud rahaga siis tegema peaks?
                    "Tuppa nad jääda ei saa, sest siis oleks varsti tuba täis, maa sisse auk kaevata - jälle ei saa, vajadusel raske kätte saada, seega ......"

Comment

Minu arust on see ikka hea nali, et teised tassivad talle raha koju, ise ta on rumal ja ei oskaks. Krt naera ribadeks. See küll pole huumorifoorum aga vahest tulevad pärlid ikka. Jätkake samal teema, äkki keegi omadest saab ideid ja leiab kellegi kes talle kah raha hakkab koju tassima, siis oleks meil kõigil kasu.

Parimat.

Comment

Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitust
                        Minu arust on see ikka hea nali, et teised tassivad talle raha koju, ise ta on rumal ja ei oskaks. Krt naera ribadeks. See küll pole huumorifoorum aga vahest tulevad pärlid ikka. Jätkake samal teema, äkki keegi omadest saab ideid ja leiab kellegi kes talle kah raha hakkab koju tassima, siis oleks meil kõigil kasu.

Parimat.
                        jah, nii on. päris vanemate hotelli impeeriumi, kuid ise on täielik võhik. on sedagi olnud lugeda, et toda tädi ei lastagi oluliste asjade otsustamise ligi.

Comment

Ükskord peab siis ju papp otsa saama, kui juurde ei tule. Eks näis.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust

jah, nii on. päris vanemate hotelli impeeriumi, kuid ise on täielik võhik. on sedagi olnud lugeda, et toda tädi ei lastagi oluliste asjade otsustamise ligi.
                            Kuuldavasti ei pärinud miskit..
                            Remember when Paris Hilton was photographed at nightclubs and lavish parties flaunting her wealth for all to see? She was instrumental in the birth...

Kui on teistsuguseid andmeid pakkuda, loen nüüd juba huviga.

Comment

Vabandust, et sellise tujuka teema tegin, ma ei julgenud enam siia foorumi tulla, mõtlesin et mind on juba bännitud.
                              Ma vahepeal väga vaatasin neid videosid nendest uhketest kõlaritest ja süsteemidest, eriti muljet äratasid vinüülplaadi mängijad. Olen isegi vaadanud kuidas neid kalleid mudeleid tehakse, YT muidugi. Mehaanika on mehaanika, aga väärispuit jne tõstavad hinna 8000 dollari juurde. Näiteks mul endal maal on veel alles üks vene lintmakk Orbita 107c vms, millel oli juhtmega pult ka. Tõenäoliselt on ta seest ära roostetanud, sest on vedelenud maal 1996 aastast. Mäletan, et sellel vene tehnikal surid pidevalt kanalid ära ja sai teda ikka remonti veetud, lõpuks vist korda ei saanudki.
                              Aga siiski ma mõtlen, kui raha oleks piiramatult, kas ikka mega raha eest saab osta tõeliselt head muusikasüsteeme, sest muusika algab ikkagi helikandjast.

edit: arvatavasti on lintmakiks siiski Orbita 106
                              viimati muutis kasutaja vipu; 06 May 2025, 21:40.

Comment

jah, on asju mida ei tasu ise küsida, vaid otsida googlest, kas keegi teine on juba küsinud ja saanud vastuseid.

Comment

Working...
                                X