Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin meesvastajaid lõputöö küsimustikule vastama + Apollo 20€ kinkekaardi loos

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Otsin meesvastajaid lõputöö küsimustikule vastama + Apollo 20€ kinkekaardi loos

    Tere!

    Olen Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna III kursuse tudeng ja käesoleval kevadel kirjutan lõputööd teemal "Tarbija vaenulikkus Venemaa vastu Ukrainas toimuva sõjategevuse tõttu". Uuringu eesmärgiks on välja selgitada tarbijate vaenulikkus Venemaa suhtes Ukrainas toimuva sõjategevuse näitel Eesti turul.

    Sellega seoses palun Sul vastata järgnevale küsimustikule - https://forms.gle/xkc7ZJWybdA1fkPE8. Ootan vastama meessoost isikuid, et valimis esinduslikkust saavutada. Naisvastajate vastused on kogutud.

    Küsitlusele vastamine võtab aega maksimaalselt 5-10 minutit. Kõik antavad vastused on konfidentsiaalsed ja kasutan neid vaid selle uuringu raames.

    Kõigi vastajate vahel loosin (osalemine on vabatahtlik) välja 20€ Apollo kinkekaardi.

    Suurimad tänusõnad

    Keneli

    #2
    Otsin russofoobe peaks olema pealkiri.

    Need jaburad küsimused stiilis a la "kas sa vihkad venelasi" võib täpselt samamoodi klassifitseerida nagu küsimused "kas sa vihkad pederaste" või "kas sa vihkad neegreid".
    Igasuguse vihkamisega on sügavam teema, et kui vihkamine juba kõrgkoolis riiklikul tasandil juurutatakse siis on tagumine aeg pöörduda psühhiaatri poole.
    Umbes niikaugele oleme jõudnud, tehnikafoorumis hakkame sõda bensiini lisamisega kustutama ja vihkame terviseks.

    Haige!
    -superradical-

    Comment


      #3
      Esmalt postitatud kenelipohlak poolt Vaata postitust
      ootan vastama meessoost isikuid, et valimis esinduslikkust saavutada
      Kas see ei kõla 21. saj Euroopas vähe kummaliselt?

      Comment


        #4
        Oh, ärge materdage pliksi.
        Ülikoolis käimise eesmärk on midagi teada saada, kuulata ära erinevaid isikuid ja nende vaated, saada teada kui palju on ühiskonnas eriarvamusi kõige suhtes ja teha/koostada ka mingi oma nägemus.
        Need täiesti erinevad asjad ja maailmavaate poolt siia foorumisse postituse tegemine, on ka kogemus omaette (sellest ta vist juba sai aru ).
        Keneli: tehnikainimesed on kontingent, kes loevad (või ka koostavad) manuale/teatmikke/ajalugu/õpetusi/skeemilahendusi või koostavad/ehitavad/taastavad/uuendavad või õpetavad/juhendavad/instrueerivad jne. Valemeid ja teadmisi kasutatakse alates aastatest 1800 kuni tänaseni ja sellistele on piltlikult väga raske öelda et banaan on sinine (kui selline seadus vastu võetakse).
        Need on väga erinevad asjad, mida saab kooli töödele sisse kirjutada ja kuidas on asjad tegelikult. Kuidas on asjad tegelikult ja sellest aru saamine on väärtus omaette.
        Toon ühe näite/viite (mis on vististi liiga provokatiivne koolitöö jaoks): Hiigelsuur/raske rong sõidab öösiti tallinnas ühest bensiinitanklast ca 200m kauguselt mööda ja juba üle 20aasta ühtmoodi. Ja hind tankla tablool hüppab suvaliselt seinast seina. Keset saksamaad on tankla, kuhu kütuse vedamiseks kulutatakse väga suuri summasi ja hind seal tanklas pole muutunud suuresti viimase 8 aasta jooksul.
        Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

        Comment


          #5
          Kuidas seda mõista? Ja Tallinn on ikka suure tähega.

          Comment


            #6
            Minu suhtumine sellistesse küsitlustesse on järgmine: Kuniks minu aega ja vaeva ei tasustata (loterii ei tule arvesse), ei kavatse ma neid isegi avada.

            Comment


              #7
              Esmalt postitatud vanakool poolt
              Kas sellise jama jaoks oli vaja kasutaja teha? Hakkab siin kah mingi veneviha ja bandeera promomine. Keegi modedest või adminnidest võiks selle jama ära kustutada. Hoidkem seegi foorum puhas. Aitab et automotot ega auto24 enam ei loe, hoiad mõistuse tervena.
              Vanemleitnant ja Erku on samad asjad välja toonud, mida tahtsin siia kirjutada, seega kordama ei hakka. Tahaks vaid teada, kuhu lahtrisse mittebinaarne inimene läheb ning kas sellise arvamus üldse loeb? Tean üht tarka täheteadlast (taevatähtede, mitte kollase meedia tähekeste), kelle arvamus küsitlusele hea lisa oleks.

              Teemat kustutama ei hakka, siinsed vastusedki ju abiks. Kasutaja tegemine süüa ei küsi ning serveri elektriarvet mõjutab niipalju, et see number on nullist ja komast väga pikk maa paremal pool. Äkki Kenelil tekib tulevikus elektroonikaga probleem, siis saab kohe parandusnõu siit küsida.

              Küsimustikku lugedes sai ka targemaks, näiteks etnotsentrism on mulle uus termin. Aga veidi laiemalt lähenedes - Venemaalt ostaks mõnda asja* hea meelega, aga kättesaamine oli pea võimatu juba ammu enne sõda. Ühest veebipoest ostetud C-bandi LNB tuli Vene riikliku postiga ligi kuu aega, aga ülekande tegemisel pidi pangas väga pika joru andmeid täiendavalt täitma, lisaks kinnitus, et pole agent (mille ja kelle, enam ei mäleta). Praegu ei saa Venemaale kopikatki saata, kõik on kinni keeratud.

              * - kuuekümnendate alguse telerivanurile juppe otsides vaatan Vene kuulutusi ja valik ning hinnad head. Kas tunneksin end pahasti, kui saaks praegu neid Venemaalt osta - vist mitte, sest ajastu tuules tuleks Stalini kuriteod ka siis arvesse võtta.
              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
              ATiP1pN4XeM

              Comment


                #8
                Esmalt postitatud Scott poolt Vaata postitust



                * - kuuekümnendate alguse telerivanurile juppe otsides vaatan Vene kuulutusi ja valik ning hinnad head. Kas tunneksin end pahasti, kui saaks praegu neid Venemaalt osta - vist mitte, sest ajastu tuules tuleks Stalini kuriteod ka siis arvesse võtta.
                Siis tunneksid end küll väga halvasti kui peale ostu avastad et sinu varuosade müüja on putinist ja saadud tulust annetab okupantidele. See oli muidugi lihtsalt väike rumal näide.

                Mina selles küsimustikus küll mingit viha õhutamist ei näe. Youtubes kanalilt 1420 näiteks väga kavalalt küsitakse tänaval inimeste arvamust. Jätab vaatajale ise otsustada mida ta just kuulis ja annab võimaluse ise järeldused teha. Tolle uurimistöö kõige suurem mure võibki olla see, kuidas neid vastuseid meile lõpuks esitatakse.

                Comment


                  #9
                  Need kuulutused on nii odava hinnaga, et müüja saab toidupoes võib-olla paki võid korvi panna. Osa kuulutusi ripuvad aastaid üleval, vaid uuendamise kuupäev muutub.
                  73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                  ATiP1pN4XeM

                  Comment


                    #10
                    Esmalt postitatud kenelipohlak poolt Vaata postitust
                    Olen Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna III kursuse tudeng ja käesoleval kevadel kirjutan lõputööd teema
                    Ole pealegi tudeng! Sellisele küsmustikule polegi võimalik vastata ja miks?
                    1. juba aastaid pole vene kaupa meil müügis olnud ja emotsinaalsel tasemel tehtud küstlus ei taga mingit vajalikku uuringut.
                    2. küsimustik on äärmisel tasemel nõme ja pigem russofoobse vihkamise selgitamiseks.
                    3, Ei kavatse mingi liberaalse partei poliitilistes pesakastimängude uurimuses osaleda. Kui on arusaamine et sellised küsitlused tagavad heatasemelise hariduse siis järgmise kuruse lõputööks võiks valida asjalikuma teema, mille pealkiri võiks näiteks olla "Suslikute suguelu ja selle kahjulikkus vene põllumajandusele ja seda Ukraina sõja teemas vene sõduritest mõrvarite toitmisel"
                    Kui ikka õppida tahetakse siis on õppimist küll ja küll!
                    viimati muutis kasutaja humax; 20 m 2023, 04:23.

                    Comment

                    Working...
                    X