Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Segway ES4 transistorid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Segway ES4 transistorid

    Hei Segway tõuksi on emaplaadil järgnevad transid NCE - NCEP01T13A 130A / 100v. Nendest vähemalt üks on lühises, kuid sama transi saab ainult eBays ja Hiinast.

    Mingi foorum soovitab võimsamaid transe, kuid laseb ka nende kontrolleri ära vahetada, mida ma ka Eestist ei leidnud.

    Hi All, Along with about 80% of the other riders, I've had the unfortunate experience of frying the controller on my Ninebot ES2/ES4. After researching online I came to the conclusion that these boards are flawed in their design and many consumers are having to replace their control boards...


    Kas keegi oskab siit võimalikult lähedast asendust soovitada?

    #2
    Vs: Segway ES4 transid

    Just parandan ise ka sedasama kontrolleri. Ise arvan, et kui asendada, siis peaks asendada kõik 10, mis on ilmselt kulukas... Täna rääkisin tüübiga rcplanet-st, tema sõnul originaal transid maksavad 8€tk, võimalik, et temal oleks seda ka pakkuda, uuri neilt. Terve originaal kontroller on 95€.
    Veel küsida võib Serigo Elektroonikast. Olen tema kaudu tellinud palju asju, mida kodulehel pole. Helistades saad teada, kas saab tellida ja palju maksab.
    Teine remondikoda pakkus 49€-ga kontrolleri klooni. Aga isiklikult ei ole sellesse väga usku, on olnud juhused, kus hiinakas kestis mingi nädala ja põles läbi.
    Minul aga teine palve - kas saaksid öelda selle kivi markeeringu:

    Skeemi järgi tuvastasin kui tps54xxx (040, 060, 140, 160, 240, 260). Tellisin tps54160, aga huvitav, mis originaalis oli seal.
    viimati muutis kasutaja maxfox04; 20 m 2020, 06:55.
    Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
    Huvid: mikrokontrollerid, CNC, DIY, 3d printer: Prusa i3.

    Comment


      #3
      Vs: Segway ES4 transistorid

      Selle NCEP01T13A andmetesse tasub suhtuda küll kerge umbusuga.
      Pm suvaline tuntuma tootja transs sobib asenduseks.


      Üks näide kohe: https://eu.mouser.com/datasheet/2/38...61-1797013.pdf
      Tasub neid näitajaid kõrvutada sellega http://www.zrsc-ic.com/Data/zrsc-ic/...6172088266.pdf ja kui mingigi kogemus või arusaam siis küll koitma peaks.
      Kui kogemusi ei ole siis pole vast ise mõtet torkida ja mõistlik kogu moodul uus osta. Kui ise ei jaga siis remontija võib ka korralikult koti pähe tõmmata ja varsti lahkad sama probleemi uuesti.

      Kui omal jaks üle käib siis originaal hiinakad võib asendada tõesti niisugustega mis maksavadki seal 8 euri tk, seljuhul need ei ole kindlasti need hiina käkid mille parameetrid endmelehti kõrvutadeski selgelt arusaadavad, et sisu ja kirjeldus kokku minna ei saa.
      Kui jaks üle käib siis vaata mis on draiverid, otsi suurema vooluga, korraliku tootja kaasaegsemad, kõrvuta transside andmelehti ja vali sobivaimad/kiiremad/kaasaegsemad.
      Infineon näit. vms.
      Tegelikult seda tehes võib kohe märkida ära, et samasugune hiina juppidega plokk on kindlalt odavam kui ise modifitseerimine, teiseljuhul on olemas aga võimalus, et kui kõik on korralikult tehtud ja õigesti siis sinna sisse vaatab põhjusega ehk keegi kauges tulevikus..
      -superradical-

      Comment


        #4
        Vs: Segway ES4 transistorid

        Kas nt see ei oleks parem vaste?
        IPP045N10N3GXKSA1
        https://www.infineon.com/dgdl/Infine...5d9885241104ce

        Comment

        Working...
        X