Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Alumiiniumi liimimine?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Alumiiniumi liimimine?

    Mure selline, et mul ei ole kuskil alumiiniumi keevitada ja ehk saab sellist asja omavahel kokku liimida? Pilt: http://album.ee/node/29068271/50349193
    Tõmbaks paari poldiga kinni ja valaks liimi veel lisaks? Tegemist nurgaaega, millele aretan teist mootorit külge. Mis liimi kasutada? Olen kuulnud ka mingitest sulametallidest, millega valatakse vahesi täis.

    #2
    Vs: Alumiiniumi liimimine?

    Kui oled Tallinna sektoris, aitab Metagrupp

    Comment


      #3
      Vs: Alumiiniumi liimimine?

      Paraku maal metsas ja jalgrattaga

      Comment


        #4
        Vs: Alumiiniumi liimimine?

        Mu esimesel üle 10 aasta kasutatud automaatpesumasinal lagunes suur alumiiniumist trumli veoratas ära. Paranduses varuosa ei olnud, töömehed väitsid, et remontida ei saa, kuna on eriline alumiiniumsulam. Otsustasin siiski remontida, ehkki ratas oli lausa juppideks läinud. Puurisin 1mm augud igasse otsa, sidusin vasktraadiga kokku. Karestasin je tegin rasvaeemalduse. Liimimiseks - tugevduseks kasutasin Hagmansi klaaskiudpahtlit.
        Pesumasin töötas seni, kuni jalad alt ära roostetasid, aga remonditud veoseib jäi terveks
        (tuttavad pesumasinate remondimehed seda hästi ei uskunud, aga nii see oli)
        Nüüd on Hagmansi klaaskiudpahtli sideaineks miski muu, mitte nii kleepuv-liimiv kui varem. Teistel minu poolt proovitud pahtlitel on nake kehvem ja ei oskagi midagi soovitada, kui just epolaadset liimi koos plastifikaatoriga.

        Comment


          #5
          Vs: Alumiiniumi liimimine?

          Firma Composite Eesti OÜ tegeleb polüester- ja epoksüvaikude ning nendega seonduvate materjalide ja tarvikute maaletoomise ja müümisega. Polüestervaigud, epoksüvaigud, klaas- süsinik ja kevlarkiust materjalid, sandwitch materjalid, vormi eraldusained, tööriistad (rullid, püstolid, seadmed jpm.), tehniline nõustamine.

          seal müüakse kahe komponentseid metachrylate liime, mis liimivad päris hästi alumiiniumi ja ei vaja idealselt puhast aluspinda

          Comment

          Working...
          X