Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

TV ja Data

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    nu midagi seal ära rikkuda ple just väga lihtne a mingite draivrite konffi muutes saab küll mõnikord winduuzist jagu
    Kui tvout on, siis kasuta seda... kui svideo on, siis veel parem - sellega pidavat parema pildi saama. ise olen mõlemat kasutanud... pole aga võrrelnd, pole selle peale tulnd...

    Tv->vga... njah. kui sa süsteemi ikke selle resoga tööle paned, mis telku vajab, ei ole vaja teha mitmest pikslist yhte ja sellega kvaliteet küll paraneb... a 1) kas selle tööle saab sinu videokaardiga ja 2) mõtet kogu see süsteem ehitada?

    niipalju parem see pilt ikke pole...
    Ikkagi tegeled ju filmide telkust vaatamisega, mitte ei yrita msword'i või pauerpointi imepisikesi kirjasid telkudesse suruda?

    Comment


      #17
      vt http://tvtool.info/english/rgb_chrontel3_e.htm

      ikka tundub vähe parem küll see RGB pilt. a võibolla ma kujutan seda endale ette.
      ___________________
      reality continues to ruin my life

      Comment


        #18
        kui seda artiklit loed, siis seal tehakse see rgb suts teiste meetoditega... mitte selle vga2tv skeemiga... Seal kasutatakse juba olemasolevat videokaardil olevat kivi, mis ongi mõeldud selle kõrgkvaliteedilise pildi tegemiseks. Ainult videokaartide tootjad ei too sellelt kivilt juhtmeid välja RGB jaoks.
        Mõned otsad kattuvad: komposiit ja blue, s-video y ja red ning svideo c ja blue... Need on lihtsalt kivil samade jalgade all, sest ei ole mõeldud, et see kivi mõlemat korraga teeks. Ja driaveriga saab ümber lülitada seda kivi siis rgb, svideo või komposiidi moodile.
        rgb jaoks tuleb nagu skeemilgi tuua välja kivi jalg 17 eraldi lisatud pistikusse ja siis teha mingi kaabel, mis korjaks need 2 signaali svideo pesast, selle yhe signaali komposiidi pesast ja viimase signaali lisatud pesast kokku scart'i....

        Comment


          #19
          Nojah, sellesse, kuidas seal RGB pilt tekitati, ma väga ei süvenenud, mõistagi. :P

          Samas, kas on põhjust arvata, et see asi erineb nii oluliselt sellest VGA->SCART vidinast? Vabandage minu võhiklikkust, aga miks üldse sealt kivi jalgade pealt midagi välja tuua vaja oli, kui VGA pistikus on RGB olemas?
          ___________________
          reality continues to ruin my life

          Comment

          Working...
          X