Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin selist ime vidinat!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Otsin selist ime vidinat!

    Niisis plaanis ehitada Spinning LED Ball. Pmst pall hakkab käima kahe mootoriga samamoodi kui antud videos, kuid ei liigub siis ainult ülevalt alla ja paremalt vasakule.(ei trikita nii palju kui videos) Küsimus ka siis selline, mis jublakat on antud videos kasutatud kus need 3 LED`i küljes on.? Miski generaatori harajdega sama süsteem paistvat olevat, et juhtmeid ligi ei lähe sinna!.
    PS! samas tahaks teada millest teha üleminek mootori võllile , st kui mootori ise enda võll on 2mm ja vaja üleminekut 4-5mm- le. Kas lasta treialil treida selline üleminek ? või on olemas ka kusagil müügil üleminekuid või on kellegil hea idee pakkuda millest teha?

    VIDEO : http://www.youtube.com/watch?v=hiX-i...eature=related

    PILT JUBLAKAST:
    Click image for larger version

Name:	help..jpg
Views:	1
Size:	32,0 KB
ID:	873701

    Tänud!


    Kypsis!
    viimati muutis kasutaja Kypsis; 20 m 2010, 06:43. Põhjus: :D
    Kõik mis liigub, see kulub!


    #2
    Vs: Otsin selist imevidinat!

    Ühe propellerkella ehitamisel otsiti samuti optimaalset lahendust elektri ülekandmiseks pöörlevale osale. Tavalised kuullaagrid toimisid, kuid lisasid signaalile palju juhusliku iseloomuga müra. Ilmselt jääb laagrite eluiga tööpindade kahjustumise tõttu suhteliselt lühikeseks. http://www.rickard.gunee.com/project...ic/gamesys.php

    Teine lahendus oleks harjad koos kontaktrõngastega, nagu autode generaatorites. Kõige problemaatilisemaks võivad kujuneda rõngaste kinnitamine võllile (epoliim?) ning tsentreerimine treimise teel.

    Kolmas lahendus oleks kogu elektroonikaosa keerutamine koos toite võtmisega mootori pöörleva osa (ankru) mähistelt http://www.electronixandmore.com/pro...ock/index.html
    Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

    Comment

    Working...
    X