Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

K: Kenwood-Trio TA2030 ja TA2040 saadavus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    K: Kenwood-Trio TA2030 ja TA2040 saadavus

    Tere!

    Tegemist siis ühes suht vanakooli Kenwood võimendis kasutust leidva tüüplahendusega, TA2030 (asenduseks pakutakse ka TA2031) on kaitselülitus ja TA2040 võimusvõimedi integreeritud moodul. Eestist neid enam osta ei saa, küll aga tellida välismaalt kirvehinnaga. http://www.utsource.net/ic-datasheet...0-1164159.html
    Kunagi remonti toodud võimendi seisnud nurgas juba üle aasta, ühel kanalil mõlemad "klotsid" rikkis, sai need trükkplaadilt kohe alguses ära eemaldatud, otsitud töötavaid isendeid paljudest remondikohtadest ja elektroonika remondiga tegelevatelt inimestelt, siiani miskit leidnud ei ole.

    Üks võimalus on klotsil kapsel avada ja proovida rikkis ränikristalle asendada uutega.
    Teine võimalus on ehitada võimendi seest täielikult ümber uue skeemi peale, võimendi kaitselülitus ja võimendi kanalid projekteerida uuele eraldi PCB`le. See variant on natuke halb sellessuhtes, et siis ei ole tegu enam originaalse lahendusega vaid DIY projektiga.
    Kolmas lahendus on oodada, et keegi äkki märkab seda teemat, vaatab kodus vanad laovarud üle (vanade võimendite kolahunniku) ja teeb konkreetsete komponentide müügipakkumise või siis saab aidata läänest tellimise osas.
    Kuna võimendi peab korda saama, siis neljas variant, et viska minema ei sobi.
Working...
X