Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

lampide pesad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Terv.

    Jah, bakeliit peab vastu just hea jahutuse korral. Aga kitarrivõimus on see reeglina kõike muud, kui hea
    Tunnistan, et kuna ma kitarrivõimude ehitamisega ei tegele, paistavad asjad, sealt kus mina seisan, natuke teistmoodi, vastupidine on loomulikult kah tõsi.

    Tegelikult hiina pesad keervad p***sse pigem uuemad hiina päritolu lambid, mille jalgade otsas kohati hiiglaslikud tinalärakad on ning need venitavad pesa kontaktid laiali.
    Ei ole küll Hiina päritoluga lampe eriti kasutanud, aga kui neil üleliigse tinaga probleeme, mis siis muud kui jootekolb ja/või peenike viil kätte ja seegi probleem saab lahendatud

    Comment


      #17
      Originally posted by rnx@Mar 26 2005, 13:18
      Ja hind on oioioi kui kirves kah
      Oktaalpesa (plastikust) maksis 177 eeku tükist. Võrdluseks jänkiländis maksab keraamiline pesa alates $1.5... Venelastel 7-13 krooni...
      kust neid vene pesi saab? on need teistega võrreldes etemad või.
      -Artificial_Intelligent-

      Comment


        #18
        40ndate Ret'i küljest sain oktaalpesad, mis on täiesti korralikud. Ka vist bakelliidist- musta värvi. Klemmid on täiesti puhtad ja korralikud jalad all. See näitab, et siis tehti head kraami.

        Comment


          #19
          Üks küsimus.

          Kas need vene pesad on ainult pesad või on need koos metallist varjestuskopsikuga (kui see seda nime välja kannatab?). Ise sai selliseid paar aastat tagasi juhusliku ostuna ostetud mingi 100 tk, kõik uued. 7 ja 9 kontaktiga, kui kellegil huvi siis ehk olen nõus müüma v. veel parem vahetama näit loogikamikroskeemide vastu (vene omade), kõiki pesasid ei müü, mõnda omal ka vaja.
          -superradical-

          Comment

          Working...
          X